Преслава посреща професионалния си юбилей - 20 години на сцената,

...
Преслава посреща професионалния си юбилей - 20 години на сцената,
Коментари Харесай

Инцидент по стълбите едва не коствал живота на Преслава

Преслава посреща професионалния си празник - 20 години на сцената, с роман за случай, който едвам не й коствал живота. Попфолк звездата разяснява, че към загатна за кошмарната преживелица я върнал неин сътрудник. Той й се оплакал, че паднал за първи път на сцената, а певицата му дала отговор:

" Спокойно, да знаеш аз какъв брой пъти съм падала! ". На една Нова година " трудовата акцидент " се оказала прекомерно рискова даже за привикналата със сакатлъците по време на присъединяване или концерт Преслава.

" Подават ми чаша шампанско и в този миг изкарват танцьори да изиграят Дунавско хоро. В този миг аз, щастлива, удовлетворена, превъзбудена, слизам по стълбите, с цел да направя място на танцьорите и по този начин се замотах! ", разказва обстановката изпълнителката на безконечния шлагер " Водка с разтуха ".

Преслава добавя, че " вдигнала тези крайници " и се стоварила долу. " Паднах на чашата, която държах. Цялата се нарязах ", още потръпва от загатна певицата.

Попфолк дивата обаче се оказала мъжко момиче. Стиснала зъби макар нечовешките болки и траяла да пее. " Бях цялата в рани. Никой от публиката не обърна внимание на кръвта по роклята ми ", спомня си тя.

Преслава обаче не се сърди на своите почитатели. Дори намира опрощение за безучастността им. " В такива обстановки не знаеш какво да направиш ", счита едно от златните девойки на БГ фолка. Изненадващо, певицата не подчертава на пострадванията си, а на изцапаната рокля. " Суетна съм и това не ми беше прелестно ", признава певицата.

Преслава философски издържала до края, само че незабавно по-късно потърсила здравна помощ. Гласовитката от Добрич се радва най-вече от това, че по лицето й не останали белези от жестокото порязване с натрошената чаша. През годините след този случай звездната изпълнителка промени до неразбираемост визажа си и евентуално даже да е имало следи от частите стъкло, те са били заличени посредством многочислените процедури.

Едва неотдавна пък феновете на Преслава узнаха една дълго защитавана персонална загадка на своята фаворитка. Преди няколко години тя имала интимна забежка с не по-малко звездния си сътрудник Константин, написа " България Днес ". Според хора от фолксредите обаче връзката им била мимолетна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР