Преслава показа за първи път бременно си коремче. Наскоро певицата

...
Преслава показа за първи път бременно си коремче. Наскоро певицата
Коментари Харесай

За първи път! Преслава показа бременно коремче! Разкри в кой месец е и какъв пол е бебето:


Преслава сподели за първи път бременно си коремче. Наскоро певицата призна публично, че чака дете от приятеля си Павел Лазаров. Вече е ясно, че тя е в четвъртия месец.

Известен е и полът на бебето – чака момиченце.

Фолк дивата е отменила всичките си участия. За разлика от множеството си колежки, които за малко да родят на сцената, няма да работи до последно, а ще си гледа бременността вкъщи.

Преслава и Павел имат връзка от към година. Но очевидно са решили, че връзките им са задоволително съществени, с цел да станат същинско семейство и да имат общо дете. Лазаров има наследник от първия си брак. А Преслава години наред се надяваше да срещне подобаващия мъж, от който да има дете и не криеше, че съвсем е изгубила вяра това да се случи. На 33 години обаче, най- огромното благополучие я споходи.

С Павел се познават от доста години, защото той беше непосредствен другар с бившето й гадже Жоро Бирмата.

Павел Лазаров нашумя около връзките си с известни плеймейтки. Той имаше връзка със Златка Райкова, поради която даже изостави фамилията си. Двамата имат и църковен брак, само че той няма юридическа стойност, защото по това време той беше публично женен за друга. Русата Златка призна, че с Павел се разделили, тъй като не издържала на психическия тормоз от някогашната му брачна половинка.

После пък Лазаров се залюби с друга скандална плеймейтка – Мария Цветкова, която има дете от Динко Динев. Двамата имаха много дълга връзка, само че и тя се оказа несполучлива.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР