Преслава пак пропуши за Свети Валентин, който отпразнува с любимия

...
Преслава пак пропуши за Свети Валентин, който отпразнува с любимия
Коментари Харесай

От почивка на почивка: Преслава редува Истанбул с Дубай

Преслава отново пропуши за Свети Валентин, който отпразнува с обичания си Павел в Дубай. Добричлийката, която отхвърли тютюна преди три години и половина, сграбчи наргиле по време на лайфа, в който се включи в обществената мрежа от тузарско заведение, видя HotArena.

Почитатели незабавно повдигнаха тематиката за пушенето и Преслава описа с детайлности за отношението си към тютюна, до момента в който дърпаше прекомерно постоянно от наргилето. Даже обичаният й Павел, който бе до нея, само че отвън обсега на камерата, видя и й обърна внимание, при което чалгаджийката възкликна почтено: „ Ами, Любовче, аз като не съм пушила и дърпам непрекъснато ”.

По-късно, Преслава призна, че дърпа на постоянно от наргилето, тъй като малко се тормози. Чувствала се като на изявление, а както се знае, тя постоянно е била срамежлива, когато става дума за медийни изяви. По време на лайфа певицата си напомни първото изявление. От „ Пайнер ” едвам я придумали. Преслава се съгласила, а до момента в който отговаряла на въпросите, драскала с молив върху лист. Накрая не останало празно място за рисунки. Явно таман поради леко терзание и по време на лайфа от Дубай дърпа на постоянно от наргилето.

„ Първото ми изявление пред камера беше в Турция. Бях замръзнала на място и повтарях единствено една дума: „ Истанбул е доста динамичен град, хората са доста динамични ”. И въобще огромна динамичност ”, показа певицата през смях.

Преслава отказала цигарите не когато схванала, че е бременна с щерка си Паола, както се говореше. Спряла да дими, откакто се залюбила с Павел. „ Той непрекъснато ми натякваше, че би трябвало да ги спра. И един ден ги стопирах. На втория ден ми вика: „ Ти през днешния ден май не си пушила ”. И аз му споделям: „ Ами аз и през вчерашния ден на пуших ”. И по този начин. Издържах от раз. Много хора си мислеха, че съм ги спряла, като съм забременяла, само че не – половин година преди този момент. И в действителност, откогато съм ги спряла, три години и половина не пуша, и за първи път възпламених наргиле в този момент ”, показа Преслава. Павел пък добави: „ Но за сметка на това пие домашна ракия ”. Хитовата пайнерка се разсмя: „ Ама от твоята ли? ”, и по този начин стана ясно, че Павел може да прави ракия.

В лайфа на Преслава се включиха освен фенове, а и доста нейни другари - даже такива от детството й. Певицата дори понечи да показа своя другарка като родственик. „ Ами ние сме като рода, израснали сме дружно ”, показа тя. Въпросите за пушенето продължиха и Преслава призна, че не е не запомнила по какъв начин се пуши. Като си поръчала наргилето, което било сладко, само че знаела с какъв усет е, мислела дори, че ще се задави, само че не станало по този начин.

Певицата пропушила като ученичка в последните класове на гимназията, когато към този момент пеела в заведение в Добрич. Колегите музиканти все се шегували с нея, че татко й влиза. В началото бъдещата звезда се хващала и незабавно хвърляла цигарата. После спряла да има вяра и по тази причина, когато една вечер татко й в действителност влезнал, тя не послушала сътрудниците си, които я предизвестили. „ Не виждах далеко и в този миг влиза татко ми. Той ми направи знак да отида при него ”, напомни си певицата през смях. Не й се карал, въпреки всичко и той пушел. Оказало се, че пристигнал да й каже, че желае да й купи микрофон, тъй че да си избере какъв тъкмо да е.Преслава може да си е разрешила наргиле по време на ваканцията в Дубай, само че изобщо не мисли да протяга ръка отново към цигарите. Добричлийката спортува постоянно и се храни здравословно, както се разбра от фотосите и видеата й в обществената мрежа. В едно от клипчетата звездата на фолка сподели скромната си закуска от мюсли с мляко в дребна купича. Хитовата певица сподели и блестяща фигура на плажа, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР