Преслава отдавна спря да залага на външните си прелести и

...
Преслава отдавна спря да залага на външните си прелести и
Коментари Харесай

Като не можеш да блеснеш с друго: Сестрата на Преслава си показа срамотиите!

Преслава от дълго време спря да залага на външните си прелести и даже понижи доста гръдната си обиколка. А и това е обикновено - певицата продължава да е в топа на чалга дивите и не й би трябвало скандална реклама. Нещо, от което очевидно много се нуждае не различен, а родната й сестра.

Ивелина Колева все по-често демонстрира надареностите си в нета, а консуматори към този момент я занасят, че като не може да блесне с друго, остава да напери моцарели... 42-годишната национална певица към този момент на няколко пъти се демонстрира полуг@ла в нета, като главно подчертава на горния си етаж.



Като цяло тя не е по този начин стройна като Преслава и си има някоя и друга паласка, по-едра талия и бедра, само че очевидно знае, че пред гледката на женски балкони, мъжете постоянно не виждат останалото.

" Е, стига де! Преди време не беше такава, в този момент какво те прихвана?! Или си викаш - давай да наваксам, че като мина 50-така, надали ще съм като Дженифър Лопес и няма кой да ми смигне... Ама не се прави по този начин бе, Ивелинче. Те ти идва от вътрешната страна да бъдеш знойна като Камелия, тъй че продължи добродушно да си пееш ", насметоха я консуматори в нета.

А дали Колева ще " захапе " от приказките им, или не, ще забележим от идващите й пикчъри.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР