Преслава не спи с Богданов. Той не е бил с

...
Преслава не спи с Богданов. Той не е бил с
Коментари Харесай

Ваня Червенкова: Преслава не спи с Богданов, познавам любовницата му

Преслава не спи с Богданов. Той не е бил с нея, бил е с друга попфолк певица. Аз знам коя е, само че няма да й кажа името. Но не му прави чест да разкрива толкоз персонални неща в ефир. Погнусена съм от постъпката му. Така бизнес дамата Ваня Червенкова разяснява интригата, която се подгрява дни наред - бил ли е Пламен Богданов съкровен с чалгаджийката Преслава. "Надявам се това да не рефлектира върху момичето, тъй като тя е жертва на един мъж, неподобаващ за нея. Той би трябвало да бъде подложен на критика от женската публика за това, че не резервира връзките им в загадка, каквито и да са били те ", декларира Червенкова пред "България през днешния ден ".

Според нея хората наблюдават "ВИП брат ", тъй като им е забавно да схванат по какъв начин се оправят известните в ексцентрични обстановки, какво вършат в всекидневието си и даже по какъв начин наподобяват без грим. "Важното е вътре човек да бъде натурален. Когато бях част от шоуто, бях напълно себе си и в случай че вляза отново - отново ще бъда ", безапелационна е бизнес дамата.

Тя признава, че е влюбена, само че няма мъж до себе си. "И не бих имала, и не бих живяла с мъж, по този начин съм избрала да бъде. Имам проекти за себе си доста по-различни и те не включват мъже ", разяснява Червенкова. /БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР