Преслава не е от майките, които се стараят да подхранват

...
Преслава не е от майките, които се стараят да подхранват
Коментари Харесай

Що за майка?! Преслава уби самочувствието на дъщеря си Паола

Преслава не е от майките, които се стараят да подхранват самочувствието на децата си!
Попфолк дивата Преслава извърши нещо неприемливо по майчините закони. Вместо да хвали детето си, тя го подлага на критика, освен това на напълно дребна възраст.



Певицата е декларирала право в очите на дребната Паола, че пее подправено. Това е леден душ за детето, което доста обичало да пее, само че майка му бързо му умъртвила ентусиазма.

Случилото се разгневило бащата на Паола. Павел незабавно скочил против жена си, с цел да отбрани дъщеря си. Той даже и декларирал, че един ден, когато момичето порасне и стане фамозна певица, би трябвало да осъди майка си за думите й в детството.

Преслава въпреки всичко не мисли да отхвърля Паола от певческа кариера и към този момент обмисля да я запише на вокални уроци. Фолк дивата потъвала в земята от позор, че щерка й не може да пее и по тази причина подхванала стъпки да промени това.

Преслава, която неотдавна си смени публично името и към този момент не е Петя по документи, произлиза от музикално семейство. Баща й е музикант, а сестра й е национална певица. Затова тя желае да съобщи щафетата на Паола, само че за жалост досега не вижда у нея фамилния гений. Може би наподобява на бащиния си жанр.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР