Преслава най-накрая реши да каже цялата истината за скандала с

...
Преслава най-накрая реши да каже цялата истината за скандала с
Коментари Харесай

Преслава призна спала ли е с мъжа на Галена

Преслава най-сетне реши да каже цялата истината за абсурда с Галена и за какво не са си говорили в продължение на осем години. Преди няколко дни се засекли на частно празненство и си разменили няколко думи, само че дали са стоплили връзките си?!

Галена няколко пъти е говорила, че няма никаква драма сред нея и Преслава, само че колежката ѝ е на напълно друго мнение и след толкоз години изплю камъчето.

" Винаги сме били доста добра композиция двете, доста хубаво и чисто другарство имахме. Все отново започнахме дружно своите музикални кариери, дружно живяхме толкоз дълго време. Времето ще покаже, да сме живи и здрави ", показа Преслава в изявление за радио " Веселина ".

Тя разкри, че дълги години не са били в другарски връзки с Галена поради " злословия и интриги ".

Оказа се, че на нея ѝ говорили някакви неща за Галена, а на другата, че Преслава я разисква с неприятно. И по този начин се родила интригата и двете почнали да се гледат с съмнение.

" Не обичам да разясня такива неща, само че в последните дни чета безумната вест, че съм спала с мъжа на Галена и по тази причина не си приказваме. Това са цялостни нелепости и не знам кой болен мозък ги ражда изобщо ", съобщи позицията си Преслава във връзка жълтите вести, че е имала алъш-вериш с мъжа на колежката си.

Преслава е сбита във връзка с другарството си с Галена сега. Разкри, че на въпросната женитба са си говорили, все едно нищо не е било и никоя от тях не е повдигала на въпрос аргументите, заради които са се отчуждили. Но от думите на топ звездата излиза наяве, че счупеното няма по какъв начин да бъде залепено, написа blitz.bg
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР