Преслава май се кани да дари любимия си Павел с

...
Преслава май се кани да дари любимия си Павел с
Коментари Харесай

Преслава пак е бременна, вече не ходи и по участия

Преслава май се кани да подари обичания си Павел с второ дете, шушука се интензивно в чалга средите. Певицата, която сега залива обществените мрежи със фотоси от Тайланд, демонстрира съмнително коремче на някои фрагменти, които не е обработила задоволително добре с фотошоп. В същото време най-малко досега не е оповестила нито едно идно присъединяване. Това е знак, че най-вероятно се пази от работа, тъй като е бременна. 

Последното присъединяване на Петя досега е било в новогодишната нощ. След това тя е отпътувала за Тайланд със своя обичан и не е договорила нито една изява в родна или непозната механа за след ваканцията си. Не е ясно по кое време още веднъж ще се качи на сцената и то след извънредно деен декември, в който се е изявявала през вечер. Очевидно отводът на работа не се дължи на мързел от страна на звездата. 

Най-вероятната причина е, че чака дете. По същия метод тя спря участията си и при своята първа бременност. Това бе един от дребното знаци, че се готви да стане майка, защото сега, в който положението ѝ стартира да проличава, тя се скри от общественото пространство и си позволяваше да пуска в интернет само фотоси, на които не се вижда коремът ѝ. 

В момента макар старателната компютърна обработка на фрагментите, които разгласява от Тайланд, тя не съумява да скрие добре заобленото си коремче, а може би просто не прави особени старания за това, тъй като счита, че то към момента не проличава. Но на някои от фотосите ясно се вижда, че е наедряло, а на други това е просто загатнато. Изпъкналите ребра на други фотоси пък издават, че певицата най-вероятно гълта корема си, когато театралничи. Ето за какво не е чудно, че той не се вижда на всички фрагменти. Затова пък гръдната ѝ обиколка прави усещане. 

Преди към месец се заприказва, че емблематичните гърди на Преслава, които бяха пред изгубване поради манията ѝ да слабее, ненадейно са се уголемили, стигайки размерите от зората на нейната кариера. Клюкарите заподозряха, че най-вероятно е поставила силикон. Истината обаче би могла да е много по-различна. В случай, че Преслава е бременна, първият външен симптом за деликатното ѝ положение са точно уголемените млечни жлези. 

Певицата роди първото си дете през септември 2018 година Малката Паола към този момент е на година и 4 месеца, което е съвършен миг за забременяване на второ дете. Така ще бъде спазена дежурната рекомендация на лекарите второто раждане да е най-малко две години след първото, в случай че е било с интервенция, както в тази ситуация със звездата. Ако тя в действителност е бременна, както сочат всички улики, надали ще го показа обществено на толкоз ранен стадий, написа " Уикенд ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР