Преслава май наистина е бременна, въпреки че още преди месец

...
Преслава май наистина е бременна, въпреки че още преди месец
Коментари Харесай

Преслава ражда на 26 май + защо все още крие, че е бременна?

Преслава май в действителност е бременна, макар че още преди месец изрично отхвърли мълвата. Колежка на звезда №1 на фолка издаде пред „ Уикенд ”, че било обществена загадка в „ Пайнер ”, че тя чака дете. Клюката популяризирал режисьора и артист Люси, а самата Преслава признала пред някои от най-близките си колежки, че е в трепетно очакване на щастливото събитие.

„ Тя е в самото начало на бременността си. В момента е в края на втория месец. Терминът й е на 26 май. Преси е доста щастлива, само че е и обезпокоена да не се случи нещо неприятно. От поверие и боязън е подхванала тактиката да отхвърля, когато я питат. Ще удостовери публично в края на февруари ”, издаде я певица от „ Пайнер ”.

По сходен метод постъпи и Деси Слава, която цели 4 месеца не признаваше за чаканото дете. Тези дни Преслава за следващ път отхвърли да е бременна от приятеля си Пламен Лазаров . Хитовата певица опроверга слуха три пъти през последните два-три месеца. „ Не е бременна Преслава. Тя, Преслава, през всичките години беше бременна по 10 пъти по медиите. Всяка година по 10 пъти бях бременна ”, показа леко изнервена изпълнителката на „ Не се изтриваш ” зад кулисите на концерта по случай рождения ден на тв „ Планета ”.

Поредното опровергаване на Преслава не съумя да пребори слуховете. Безсилен се оказа и аргументът й, че е понапълняла, тъй като приятелят й готви доста вкусно. В сектора продължава да се приказва, че добричлийката е при започване на бременността си и от поверие не желала да показа богатствата новина. Както постоянно, Преслава посреща с необятна усмивка следващата полемика по собствен адрес. Сред аргументите за положителното й въодушевление, несъмнено, е любовта, на която се радва към този момент няколко месеца. „ Приказката да не свършва! ”, сбита бе певицата при последната си медийна изява, в която стана дума за щастието й. 

Преслава е съгласна, че това е една от най-щастливите й години както в професионален, по този начин и в персонален проект. Добричлийката обаче не обича да си дава оценки и непретенциозно обобщава: „ Имах шанса да попадна на хубави песни, имах шанса да намеря любовта. Това е! Дай Боже, все по този начин да ми е хубаво на душата ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР