Преслава и Павел вече мислят за сватба, дори са планирали

Преслава и Павел вече мислят за сватба, дори са планирали ...

Преслава и Павел взеха най-важното решение, събитието ще е през май.

Преслава и Павел вече мислят за сватба, дори са планирали датата на щастливото събитие, издават близки приятели на звездата двойка. Двамата са толкова влюбени, че вече се готвят за сватба, която ще е през май тази година.
В момента певицата и любимият Павел са в Тайланд, а Преслава сияе от щастие става ясно от фотосите, които тя публикува в социалните мрежи, пише "Хот Арена". „Важното е да получиш това, от което се нуждаеш. Не в големи количества, а в нужния момент. По подходящия начин. И от точния човек P&P“, пише звездата под поредната снимка във Фейсбук. Усмивка е озарила лицето на Преси, "яхнала“ слон в прегръдките на бившия на Русата Златка.
По всичко личи, че и Павел има чувства към изпълнителката. През последните седмици циркулира слухът, че Преслава е бременна. На няколко участия тя бе заснета с тоалети, които подчертаваха понаедряло коремче. Запознати твърдят, че тя е в четвъртия месец и мълчи от суеверие, както правят всички известни личности у нас. Не е изключено сватбата да е веднага след раждането на детето, шушукат клюкари.

Източник: bulnews.bg