Преслава и Галена сложиха край на дългогодишната си омраза. Двете

...
Преслава и Галена сложиха край на дългогодишната си омраза. Двете
Коментари Харесай

Спала ли е Преслава с мъжа на Галена?

Преслава и Галена сложиха завършек на дългогодишната си ненавист. Двете фолкаджийки се сдобриха след над 10-годишна война, която по този начин и не разбрахме от кое място и за какво стартира. Едни считат, че не са могли да си поделят премиите, когато към момента и двете бяха в „ Пайнер ” и всяка година се раздаваха статуетки. Други настояват, че повода е мъж - брачният партньор на Галена.
 

Според пикантните клюки, Галин Вафлата е преспал с Преслава преди няколко години, до момента в който обичаната му жена е била на турне в Америка. Галин се възползвал от нейното неявяване и вкарал в леглото надарената добричлийка. Макар пред медиите производителят на вафли да твърди, че има безоблачна връзка с жена си, осведомени разясняват, че поради бурния си метод на живот и Галена, и Галин постоянно се задоволяват с непознати полови милувки и имат отворен брак.

Галин и Преслава се сближили след нейно присъединяване. Вафленият необут бил с огромна компания другари, а изпълнителката на „ Новата ти ” не останала безразлична към богаташите. Изпълнителката почнала да се закача с Галин, който й давал тлъсти бакшиши, а след края на присъединяване на фолк певицата, двамата отпрашили с колата на баровеца към прочут хотел. Според мълвата двамата се отдали на физическото наслаждение, а по-късно Галена схванала какви ги прави най-хубавата й другарка. Така почнала вражата сред тях.

Други считат, че повода е в упоритостите коя е по-по-най. Двете от години се борят за първото място на фолк небосклона. Галена съвсем няма конкуренция по скъпи клипове и маркови облекла. Преслава се облича много ретро и непретенциозно. Добричлийката е фенка на рокличките като за селски събор, които не смъква от години. Тя не си купува дизайнерски тоалети, а си шие одежди при провинциални кроячки. Изпълнителката на „ Водка с разтуха ” не залага на скъпи песни и клипове, тъй като няма толкоз финанси, колкото съперниката й. Преди години, когато „ Пайнер ” правеше летни турнета, двете водиха война коя ще закрива спектаклите.

Двете фолк диви заровиха томахавките в понеделник, когато Преслава навърши 39 година Те бяха поканени да пеят на обилна и тузарска женитба в неделната вечер. За положителното въодушевление на гостите се погрижиха още Софи Маринова и Тони Стораро. Докато Преслава бе на сцената и забавляваше сватбарите, тогавашната й другарка, а след това врагиня Галена се появи пред нея, а в ръцете си държеше торта. Преслава не можеше да повярва и незабавно потегли да прегръща колежката си, с която до неотдавна не можеха да се гледат. „ Да си жива и здрава и все по този начин обичана ” - пожела Галена на рожденичката, излиза наяве от публикувания клип.

„ Не мога да допускам ”, бяха първите думи на Преслава, виждайки по какъв начин и Софи Маринова се приближава до нея, с цел да я поздрави.

„ Желая ти най-красивите дни, изпълнени със смях и благополучие. Нека триумфът и признанието са постоянно с теб! Любовта да те топли, а здравето да е неотлъчно с теб ”, пък й пожела Софи Маринова, която преди години предложения добричлийката да й бъде кума на сватбата й с Гринго.

За пръв път от години Преслава и Галена се засичат дружно на сцената. Певиците бяха неразделни обратно във времето, като даже живееха дружно при започване на кариерите си, които стартираха съвсем по едно и също време. Каквато и да е повода сред двете фолкаджийки, те са преглътнали обидата и още веднъж са приятелки. „ Събрахме се ”, написа Преслава под видеото с Галена в обществените мрежи. „ Точно на моя рожден ден да ни съберете по този начин хубаво... ”, споделя звездата на фолка в клипа с към този момент някогашната й врагиня.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР