Преслава, Галена и Емануела са най-скъпоплатените чалгаджийки в момента, става

...
Преслава, Галена и Емануела са най-скъпоплатените чалгаджийки в момента, става
Коментари Харесай

Галена и Преслава повлякоха крак, вече и други вдигнаха тарифите

Преслава, Галена и Емануела са най-скъпоплатените чалгаджийки сега, излиза наяве от ценоразпис, който се изпраща на притежателите на нощни заведения. Доскоро трите прибираха по 10 бона на изява на клубната сцена, само че подвигнаха цената с по 2000 лв..

И до момента в който Преслава и Галена от години е най-скъпоплатената фолкпевицата, то наличието на Емануела на върха е изненада. Това затвърждава наклонността и в чалга уговорките да има инфлация и цените да нарастват стремително. Всъщност новата цена на двете певици действително доближава до 14 400 лв., защото оповестените в каталога цени са без Данък добавена стойност. Отделно притежателите на нощни заведения би трябвало да платят пътни разноски - гориво за лекия автомобил и хотел за артист-изпълнителя и съпътстващия го озвучител.

Следващите по-високи възнаграждения са Ивана с бенда си, Илиян, Джена и Глория, като всичките желаят по 8000 лв. (9600 лв. с ДДДС), с цел да извият глас. Джена и Глория са повишили цената си с 1000 лв., до момента в който при Илиян Тупалката е два бона нагоре. Теди Александрова, Роксана и Ариа хващат микрофона против най-малко седем хилядарки, като преди нарастването вземаха по 6000, 5000 и 5000 лв. надлежно.

В графата на скъпоплатените певици влизат още Лидия - 5500 лв. (поскъпване с 500 лева) и колежката й Десита (отново с хилядарка нагоре), написа HotNews. Важно конкретизиране е, че при реализирана договореност за наемане на реализатор се изисква 50%- предплатено заплащане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР