Пресилено е да кажем, че протестите са масови. Със сигурност

...
Пресилено е да кажем, че протестите са масови. Със сигурност
Коментари Харесай

Тома Биков: Пресилено е да кажем, че протестите са масови

Пресилено е да кажем, че митингите са всеобщи. Със сигурност има хора, които не са удовлетворени. Но вижте, във Франция има много по-сериозни митинги, в сравнение с тук. Според мен Българска социалистическа партия взе участие под един или различен метод в тези митинги, макар че болшинството от протестиращи ясно обявиха, че не желаят присъединяване на партиите. Това показа в предаването Още от деня по Българска национална телевизия националният представител от ГЕРБ Тома Биков.

,,Ние към този момент показахме, че може да имаме кворум даже при отсъствието на сътрудниците от Българска социалистическа партия, тъй че тяхната липса от пленарната зала никога няма да спре работата на парламента'', сподели още Биков.

По думите му няма по какъв начин да бъде диференцирано ДДС-то, защото една сходна стъпка няма да докара до свалянето на цените.

,Протести има, тъй като хората са недоволни. Това са митинги поради приходите, поради новите налози върху старите коли, за правосъдната система. На процедура става дума за разнообразни недоволства в разнообразни сфери'', разяснява по тематиката с митингите у нас националният представител от Българска социалистическа партия Ирена Анастасова и добави, че опозицията не провежда митингите, само че са техен изразител.

,,Ние не желаеме да се водачи на недоволните, а техният законов парламентарен глас'', посочи Анастасова.

,,Когато се одобряват тези наши законови оферти, които касаят ползите на хората, тогава ще стартираме да се записваме в парламента'', приключи националният представител от Българска социалистическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР