Пресекретарят на президента на РФ Дмитрий Песков потвърди, че Майкъл

...
Пресекретарят на президента на РФ Дмитрий Песков потвърди, че Майкъл
Коментари Харесай

Бившия адвокат на Тръмп писал писмо до Кремъл

Пресекретарят на президента на РФ Дмитрий Песков удостовери, че Майкъл Коен, някогашният юрист на американския водач Доналд Тръмп, в действителност се е обръщал към администрацията на Кремъл с молба за подпомагане да се строи небостъргач Trump Tower в Москва, написа Фокус, цитирайки съветския вестник BALKANS.KP.RU(„ Комсомольская истина на Балканах “).

Според Песков няма нищо изумително в това, откакто адресът на неговата е-поща е посочен в открити източници и всяка седмица той получава десетки разнообразни известия. "Действително това е по този начин и аз ще обясня за какво: моят адрес е разгласен за обществен достъп. Всяка седмица получаваме десетки обръщения от искащи нещо да построят, да подобрят връзките си, просто от жители, което е най-важното ", споделя представителят на Кремъл.

По думите му сътрудници на съветската президентска администрация са се свързали с Коен, обяснили му, че Кремъл не се занимава със строителство и го насочили към Петербургския интернационален стопански конгрес, след което не са имали връзка с него.

За концепцията си да строи небостъргач Trump Tower и в Москва самият Доналд Тръмп приказва още в 2013 година. Все отново планът не се реализира, а предприемачът става президент на Съединените щати. Междувременно историята ненадейно попада в ръцете на медиите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР