Прераждането ѝ май започва с тотално отхвърляне на грима и

...
Прераждането ѝ май започва с тотално отхвърляне на грима и
Коментари Харесай

Красива ли? Памела Андерсън втрещи без грим

Прераждането ѝ май стартира с тотално отменяне на грима и чисто женските средства за поддържане на хубостта. На Седмицата на модата, която се провведе в Париж, тя изненадващо се появи без капка макиаж по лицето си и несъмнено притегли погледите към себе си. Негримираната Памела Андерсън предстоящо не е това, което сме привикнали да виждаме по екрана. Бледото ѝ лице сякаш в допълнение разкрива огромна част от естествените дефекти, които всеки от нас по този начин или другояче има.

За актрисата маниерът ѝ на наличие в общественото пространство от 90-те би трябвало да си остане точно там – в предишния век. На ред е естествената хубост, въпреки и да е противоречиво до каква степен става дума в действителност за хубост. Събитията, отдадени на Седмицата на модата, в действителност за нея били метод да поноси диаманти най-малко за малко.

Ежедневието ѝ очевидно минава в градината, където постоянно можела да се похвали с нечистотия под ноктите. И до момента в който елементарният човек не приема чак толкоз фрапантни промени във връзка с визията, мнозина от гилдията почетоха решението ѝ да блесне по-естествена отвсякога. Жест на поддръжка пристигна от Джейми Лий Къртис, която с две ръце поддържа протеста на Памела Андерсън на грима.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР