Препотвърдихме се обещанието, че темата за РС Македония задължително ще

...
Препотвърдихме се обещанието, че темата за РС Македония задължително ще
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Препотвърдихме обещанието, че темата за РС Македония ще мине през НС


Препотвърдихме се обещанието, че тематиката за районен съд Македония наложително ще мине през разискване в НС, сподели представителят на кабинета Лена Бориславова  Лена Бориславова Лена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и след края на изключителния съдружен съвет, траял над 3 часа тази вечер. 
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 403
" Коалицията ще работи единно, само че дано оставим специалистите да работят и да намерят най-хубавия метод да е показан българската позиция и предпазена от всеки един сътрудник ", изясни тя. 

Бориславова добави, че на съвета се е обсъждала и тематиката за актуализация на бюджета, като от 6 до 10 юни тя да се прегледа в комисия в Народно събрание.

„ В седмицата 6-10 юни ще се постараем тематиката да бъде прегледана на първо четене в комисия. Обсъдихме по какъв начин да подобрим законодателната активност на обединението и нейното единодушие. Това, което следва, е значимо както за пенсиите по този начин и за всички други антикризистни ограничения, които се гласоподаваха на предходния съвет. Заложехме периоди по кое време актуализацията би трябвало постъпи в Народно събрание, по какъв начин депутатите ще работят дружно. Говорихме за нуждата  експертните Коалиционни препоръки да се привикват в по-ясен график, с цел да няма напрежение. Друга значима тематика беше проекта за възобновяване и резистентност. На Народно събрание му се обрисува да извърши извънредно тежка дейност– да одобри над 20 законодателни промени, които са социално-чувствителни. Става дума за дългогодишно отлагани промени ”, добави Бориславова.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР