Преподобна св.Стойна, св. Слава и яз, леля ти Ванга. Яз

...
Преподобна св.Стойна, св. Слава и яз, леля ти Ванга. Яз
Коментари Харесай

Мъдростта побеждава съдбата ~ Слава СЕВРЮКОВА

„ Преподобна св.Стойна, св. Слава и бент, вуйна ти Ванга. Яз и Стойна сме кьорави, а Слава беше зряща. Она не изпаднуваше в никакъв случай у транс, но гляаше сичко. Проникноваше у сите равнища на Вселените. Беше си пратена свише, да каже на индивидите шо е космичността, но кой да га чуе. Она, извънземната невзискателност... Шо народ изцери, в случай че знайш. Яз не можем по този начин, правилно си е. Не можем кат Нея. Она виждаше со силата на мисълта. Влизаше во контакт со Висшите същества. Божи подарък. Требе да си по-нисък от тревата, що се вика, да го получиш. " & ВАНГА 

Според Слава Севрюкова рождените година, месец, дата, час и секунда са самобитен код за задачата, която Висшият разсъдък е определил на всеки от нас. Ето за какво посредством своята предприемчивост човек може да моделира доста от събитията в земния си живот, само че не може да промени ориста си. Ние единствено можем да я направляваме посредством мисли, усеща и каузи. Единственото, което трансформира ориста, е мощната религия и любовта.

„ Всесилната кралица Астрология в миналото е била безпогрешна просвета, издаваща връзката на небесните тела със земните бъднини. Елитните й представители са разкривали вселенската памет, записана със звездни лъчи. Подавани са безукорно точни насоки.

Хората преди са били доста по-интуитивни, в сравнение с през днешния ден. Уверено разчитали ориси, готвейки се за изпитните на бъдещето. В тези времена великата в миналото астрология била налична единствено за стеснен кръг отдадени. Аристократично занимание. Прецизни познания, прецизно излъчени от татко на наследник.

За да бъдат предричанията безусловно точни, би трябвало да се отброят освен дните и часовете, а и секундата на отрязване пъпната шнур на индивида. От тоз момент на старт по линията на живота изскача неговата орис. И той поема по света – отеснял за благополучие за едни, от благополучие – за други.

Сега мнозина „ слушат звездни гласове “, давайки им свои тълкувания. Въобразяват си, че схващат повелята на капризната владетелка Съдбовност. “

 „ Звездите едвам видимо се придвижват. В съпоставяне с древността, някои съзвездия леко са разместили ситуацията си. Това се отразява както на астрономията, по този начин и на астрологията. Зодиакът не е прецизен. Но хората от избрана зодия въпреки всичко имат допирни качества и сходни витални пътища. Останалото е въпрос на еволюция. “

„ Зодиакалните знаци не са дванадесет, а тринадесет. С хилядолетията са настъпили обилни разбърквания във времето. Датите, с които стартират зодиакалните знаци, от този момент насам нееднократно са променяни. ”

„ Звездната карта е „ паспорт с печата на нашето предопределение “, само че не и на предначертаната орис. ”

„ Кармична астрология! Как е допустимо! Не е завършил актуалният живот, а те самодоволно потриват ръце, изчислявайки бъдещия. Що за непознаване механизмите на реинкарнация! Когато едно битие не е приключило, кощунствено е да се приказва за последващо. Възникват внезапни промени до последния момент. Карма се чисти до сетния мирис от земния престой. Законът за естетика и заслужено отмъщение образува идното олицетворение. Убедена съм – Човечеството след години ще проумее и поправи това. Голямата обич, религия и жертвоготовност надмогват въздействието на планетите. Те могат да зачеркнат даже кармата. Мъдростта побеждава ориста! “

„ След време слабостите на астрологията ще бъдат преодолени. Тя ще се актуализира и осъвремени. За да възкръсне античната могъща просвета с дивния си искра. Заслужено да възвърне известност. Къде трайно се съхранява мъдростта, в случай че не е истината. Звезди и планети още веднъж ще проговорят с достоверен глас “.

„ Прекалено доста хора сляпо се доверяват на небесните светила. Твърде малко – на Твореца на звезди… “

„ Зеница към Вселената. Свръхфеноменът Слава Севрюкова “, Христо Нанев, изд. Факел
Източник: slava-sevrukova.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР