Преподаватели от АМТИИ и ПУ са принудени да плащат по

...
Преподаватели от АМТИИ и ПУ са принудени да плащат по
Коментари Харесай

АМТИИ на протест в Стария град: Заплатите не стигат за...

Преподаватели от АМТИИ и ПУ са принудени да заплащат по 16 лв. дневно за паркинг, единствено с цел да могат да работят. Това стана ясно на втория митинг стещу новия пропускателен режим в Старинен Пловдив, който се организира сега.

На новата преграда има към 50 индивида, които живеят в Стария град, представители на бизнеса и работещи.

Този път протестиращите не са дръзнали да блокират така наречен ново контролно-пропусквателен пункт, откакто предходната седмица чиновници на Министерство на вътрешните работи им лепнаха фишове за погрешно паркиране.

Представители на бизнеса обявиха, че откогато е в инсталирана новата преграда, клиентите съвсем са изчезнали.

Протестиращите сложиха настояванията си, които включваха и оставката на зам.-кмета Златин Велев. Те го упрекнаха във високомерно отношение и неспособност да води разговор.

Жителите на Стария град желаеха по-лек пропускателен режим за живеещите и работещите в резервата, като предложиха част от запустелите парцели да бъдат превърнати в дребни паркинги.

Всичките им претенции към този момент са били импортирани в общината, само че оттова отговор към момента няма. Затова и жителите бяха на улицата с плакати, гласящи " Кмете, не се прави по този начин ", " Искаме разговор с общината " и " Велев, подай си оставката ".

Протестиращите обявиха, че при липса на отговор, ще реалокират митинга пред хотел „ Империал”.
тагове митинг остарелия град паркинг амтии пловдивски университет  АМТИИ на митинг в Стария град: Заплатите не стигат за паркинг  АМТИИ на митинг в Стария град: Заплатите не стигат за паркинг  АМТИИ на митинг в Стария град: Заплатите не стигат за паркинг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР