Преподавател, употребил кокаин, е карал деца на футболен турнир, съобщава

...
Преподавател, употребил кокаин, е карал деца на футболен турнир, съобщава
Коментари Харесай

Преподавател, употребил кокаин, карал деца на футболен турнир

Преподавател, използвал кокаин, е карал деца на футболен шампионат, оповестява 24rodopi.com. Всичко станало ясно след рутинна инспекция на пътя, а сега учителят е в отпуска.

В отговор на въпрос в тест за възпитаници " Познавате ли известни кърджалийци? Посочете ги ", възпитаник от ОУ " Св. Св. Кирил и Методий " написал имената на кмета на града и на обичания си учител, който е известен някогашен състезател.

Става дума за 46-годишния преподавател, който трябвало да закара дребни футболисти на интернационален шампионат в Сандански преди ден. На път към паркинга на стадиона в парк " Простор ", където се събирала групата, управляваният от него лек автомобил бил спрян от служители на реда. Тестът за опиати отчел приложимост на кокаин.

Екскурзията за учениците не е била проведена от учебното заведение, в което арестуваният с дрога лидер е учител. Това разгласи зам.-директорът на ОУ " Св. Св. Кирил и Методий " Димитър Ликоманов.

Той уточни, че ще бъде взето отношение от страна на управлението, когато резултатите от инспекцията на полицията публично станат ясни. " Мъжът е учител от повече от две години в главното учебно заведение. В момента той е в заплатен годишен отпуск. Това спортно мероприятие не е обвързвано с образователната стратегия. Този учител тренира деца, харесван е и от тях, и от родителите ", добави Ликоманов.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР