Препълнени болници в разгара за петата COVID вълна. В Благоевградско

...
Препълнени болници в разгара за петата COVID вълна. В Благоевградско
Коментари Харесай

Болницата в Гоце Делчев е препълнена с пациенти с COVID

Препълнени лечебни заведения в разгара за петата Коронавирус вълна. В Благоевградско новозаразените не престават да порастват и към този момент са близо 2500 на 100 000 души, а в лечебните заведения в Югозапада  регистрират сериозен напън.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30254
Най-натоварена е болничното заведение в Гоце Делчев, която беше принудена да се уговаря с болничното заведение в Благоевград за вероятно прекачване на пациенти.

„ Днес леглата са запълнени. Ако няма за изписване, ще би трябвало идващите да ги препращаме към Благоевград. Въпросът е и там какъв брой време ще имат празни места ”, съобщи доктор Петър Филибев, шеф на МБАЛ- Гоце Делчев.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30254  Делхи разгласи завършек на полицейския час през уикендите след спад на случаите на ковид Делхи разгласи завършек на полицейския час през уикендите след спад на случаите на ковид  Австралия записва рекорден брой смъртни случаи, свързани с ковид Австралия записва рекорден брой смъртни случаи, свързани с ковид  Финландия ще стартира да облекчава коронавирус ограниченията от началото на февруари Финландия ще стартира да облекчава коронавирус ограниченията от началото на февруари
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР