Преобразяването на английския футболен клуб Манчестър Юнайтед под ръководството на

...
Преобразяването на английския футболен клуб Манчестър Юнайтед под ръководството на
Коментари Харесай

Преобразяването на Манчестър Юнайтед може да отнеме повече от три години

Преобразяването на британския футболен клуб Манчестър Юнайтед под управлението на Джим Ратклиф може да отнеме повече от три години, съобщи някогашният нападател на тима Андрю Кол, представен от ДПА. Новият акционер изяви обществено упоритостите си да трансформира " алените дяволи " в кандидат за купата до " два или три сезона ".

През осемте си години в Юнайтед, Коул завоюва пет пъти Висшата лига и по два пъти ФА Къп и Шампионската лига.

" Може и да бъде повече от три години, с цел да бъдем почтени. Колко време мина от последната купа? 11? Ако се вгледаме хубаво, към момента сме си в същата позиция. Няма по никакъв начин да му бъде елементарно да преобърне нещата за три години, само че смяната е за положително ", съобщи Коул в изявление за организация ПА и добави, че Ливърпул и Манчестър Сити поставиха основите на мощните си тимове в границите на шест или седем години.
 В Германия: Тухел желае да размени Тен Хаг отпред на Манчестър Юнайтед
В Германия: Тухел желае да размени Тен Хаг отпред на Манчестър Юнайтед

Ето детайлности

" И двата тима имаха мениджъри за дълго време и се справяха добре на трансферния пазар. Това ни би трябвало и на нас. Докато Пеп Гуардиола е в Сити, за останалите ще бъде доста мъчно да стигнат до купата.

" При Ливърпул нещата могат да се трансформират, защото Юрген Клоп напуща след края на сезона. Като нищо могат да се окажат в същата обстановка, в която е Манчестър Юнайтед. Тоест, цялостен рестарт с нов управител и свежи хрумвания ".

Юнайтед завоюва първия си трофей от 2017 предходната година с Купата на Лигата и това се случи под управлението на Ерик загар Хаг. Коул обаче към момента не е изцяло уверен, че нидерландецът е верният човек за мениджърския пост.

" Един управител е точният човек, в случай че печели мачове. Когато започнеш да губиш, към този момент не си точният човек. Футболът в никакъв случай няма да се промени в това отношение ", сподели още той.

Натискът върху Тен Хаг спадна след петте следващи победи на Юнайтед, за които основна роля имаше нападателят Расмус Хьойлунд. 21-годишният датчанин бе притеглен за 72 милиона лири през лятото и първоначално се затрудняваше, само че в този момент е в серия от осем гола в последните осем мача.

" Очакванията към него са големи, само че в Юнайтед няма по какъв начин да е по различен метод. Той обаче се оправя добре. Може и да е получил някои рецензии, само че в никакъв случай не се скри. Не е елементарно да дойдеш в Манчестър толкоз млад и всички да чакат от теб да си голмайсторът на тима ", продължи Коул.

" Доста хора преди него се провалиха, само че на мен персонално ми подхожда неговото държание ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР