Преобърналият се автобус показва, че пътят е един и заедно

...
Преобърналият се автобус показва, че пътят е един и заедно
Коментари Харесай

Гълъб Донев очаква засилени мерки от МВР за пътна безопасност

Преобърналият се рейс демонстрира, че пътят е един и дружно можем да се оправим даже и с най-тежката злополука . Това съобщи служебният министър председател Гълъб Донев при започване на днешното държавно съвещание.

Думите му бяха във връзка тежката злополука на Автомагистрала " Тракия " със сръбски рейс, при която въпреки и без жертви, бяха ранени доста деца.

Гълъб Донев показа, че е впечатлен от всички жители , които са се присъединили да оказват помощ на потърпевшите. Лекарската интервенция не е плод на щастливия случай, а демонстрация на човещина и взаимност, разяснява Донев във връзка намесата на медици, станали очевидци на нещастието. Премиерът благодари на всички, които притекли се на помощ жители, на лекарите, на пътна полиция, на локалната власт, като съобщи, че в тази ситуация е демонстрирана работа в доста добър синхрон.

Донев се надява децата в " Пирогов " да се възстановят бързо.

Войната на пътя е безумство, с което можем да се оправим дружно , уточни още един път той. Гълъб Донев чака от Министерство на вътрешните работи ограничения за пътна сигурност.

Припомняме, че сходно искане министър председателят Донев насочи и предходната седмица, когато откри Националното заседание на управлението на Министерство на вътрешните работи. В деня след злополуката със сръбския рейс служебният министър Иван Демерджиев разгласи, че инспекциите на Пътна полиция към този момент ще се реализират и линейно, т.е. полицейските коли ще се влеят в придвижването.

Иначе за резултатите от инспекциите след по надзор за водачи, използвали алкохол и опиати. Тази интервенция бе с мотив обаче и провокирана от надрусания и с голям брой нарушавания и отнета брошура Ангел Семерджиев.
 Донев сложи дилемите пред Министерство на вътрешните работи – войната по пътищата и купеният избор
Донев сложи дилемите пред Министерство на вътрешните работи – войната по пътищата и купеният избор

Не се намираме от двете страни на автомагистралите - дружно сме в това безумие
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР