Пренареждането на жълтите павета започва утре – неделя, 16 юли,

...
Пренареждането на жълтите павета започва утре – неделя, 16 юли,
Коментари Харесай

Ангел Джоргов: Започва пренареждането на жълтите павета

Пренареждането на жълтите павета стартира на следващия ден – неделя, 16 юли, като се затваря секторът, който беше затворен и предходната година от бул. „ Васил Левски “ до ул. „ 15-ти ноември “. Това разгласи заместник-кметът на Столичната община Ангел Джоргов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

“Тази нощ се пуска придвижването по ул. „ Оборище “. Алтернативните направления са бул. „ Васил Левски “ в посока „ Патриарх Евтимий “, „ Дондуков “, „ Сливница “ и ул. „ Оборище ”, добави Джоргов.

Той акцентира, че пренареждането няма да коства нищо на Столична община и подсети, че първото пренареждане също не е платено. „ Самото пренареждане на жълтите павета с материали и труд коства към 206 млн. лева, които не са платени и това наново пренареждане няма да бъде платено “, безапелационен е Джоргов.

Той се надява пренареждането да завърши до 15 септември. Заместник-кметът посочи, че секторът, който ще се пренарежда е 2000 кв.м. Той разяснява, че със своя заповед кметът на София Йорданка Фандъкова е назначила експертна група и специалистите са направила редица оферти за това по какъв начин да бъдат редени паветата.

Заместник-кметът на Столична община посочи, че множеството огромни поправки са в развиване. По думите му ремонтът на ул. „ Оборище “ е лишил няколко месеца, тъй като първоначално е сменян топлопровод, а по-късно е лишило три месеца за ремонта на улицата. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР