Премиум телевизорите на LG, усъвършенствани с нов OLED панел, подобрена

...
Премиум телевизорите на LG, усъвършенствани с нов OLED панел, подобрена
Коментари Харесай

LG отново с доминация в индустрията с изключителна технология при телевизорите

Премиум тв приемниците на LG, усъвършенствани с нов OLED панел, усъвършенствана конструкция на LCD панела, надграден процесор и UX, оферират още повече размери на екрана през 2021 година

LG Electronics (LG) още веднъж слага стандарта за телевизионната промишленост с най-впечатляващата си премиум телевизионна гама до момента, включваща OLED, QNED Mini LED и NanoCell тв приемници. Компанията получи премията на CES® 2021 Best of Innovation Award (модел 48C1), както и няколко други оценки.1 Водещата телевизионна гама на LG е надградена от вътрешната страна и извън с технология и функционалности като нов OLED панел, нова усъвършенствана конструкция на LCD панела, която съчетава цветната технология Quantum NanoCell с мини LED подсветка за усъвършенствана акуратност на цветовете и по-голям контрастност, както и модернизиран AI процесор, модифициран webOS и замайващ нов образ за 2021 година.

Гамата LG OLED тв приемници за 2021 година е най-обширната серия на компанията досега и включва вълнуващи нови модели, които се оферират в по-големи размери и се основават на запазената марка на LG с великолепно качество на картината. Най-новата серия G1 на LG включва OLED evo, идната стъпка в еволюцията на OLED технологията, която обезпечава по-добра осветеност за по-висока бляскавост и изображения с невероятна изясненост, елементи и реален тип.

А що се отнася до висшото преживяване с OLED, LG предлага на потребителите повече благоприятни условия отвсякога. Изключителната серия LG C1 може да се похвали с разнообразна гама от варианти за размер от 48-инчовата версия, желана от запалените геймъри, до новия 83-инчов модел, който ще притегли всички съседи за кино вечер вкъщи. Нещо повече, новият Gallery Stand 2 е привлекателна опция на елегантния, долепен до стената Gallery Design за тези, които желаят по-голяма еластичност при планирането на интериора.

Най-новият образован процесор на LG, α (Alpha) 9 Gen 4 AI, обновява работата на последните LG OLED модели тв приемници от серията Z1, G1 и C1, LG QNED Mini LED модели QNED99 и QNED95, както и LG NanoCell тв приемници модели NANO99 и NANO95. Процесорът употребява задълбочено образование за възстановяване на мащабирането, като прави наличието от всякакво качество да наподобява съвършено на огромните, самоосветяващи се екрани. Най-новият процесор на LG разполага с AI Picture Pro, който разпознава екранни обекти като лица и тела3 и прави разлика сред напред във времето и декор, обработвайки самостоятелно всеки обект, с цел да направи изображенията по-триизмерни. Със способността си да открива род на наличие, процесорът α9 Gen 4 в допълнение усъвършенства качеството на картината, количеството светлина в сцените и заобикалящите елементи в разнообразни среди на гледане.



Освен това, процесорът включва нова версия на AI Sound Pro на LG, която може да се похвали с две съществени допълнения за 2021 година Виртуалното 5.1.2 съраунд звуково разбъркване обезпечава необикновено завладяващо аудио преживяване посредством вградените спийкъри на тв приемника, до момента в който автоматизираното равнене на силата на звука обезпечава поредно равнище при превключване сред канали или приложения за стрийминг - решение на проблем, който от дълго време визира телевизионните фенове.

Най-новите тв приемници на LG оферират извънредно интуитивно потребителско преживяване с помощта на обновената от компанията webOS 6.0 умна телевизионна платформа. С изцяло модифицирания нов начален екран, както и усъвършенствания в продуктивността и характерностите, webOS 6.0 обезпечава по-бърз достъп до приложения и по-лесна опция за разкриване на наличие с още по-персонализирани рекомендации. В комбиниране с усъвършенстваното отдалечено Magic Remote, което включва бързи клавиши за известни снабдители на наличие, новата webOS на LG предлага на потребителите опция за по-лесен надзор и навигация от идващото потомство тв приемници на LG и разрастващата се система webOS.

Признати от консуматори, механически специалисти и някои от най-големите имена във филмовата промишленост като най-хубавите екрани, LG OLED тв приемниците не престават да подвигат летвата за качество на изображението. С технологията на самосветещите пиксели на компанията, панелите, показани в гамата от 2021 година, оферират съвършени черни цветове и са сертифицирани със 100% точни цветове от световната организация за тестване на артикули Intertek.4 В допълнение към ненадминатия цвят и контрастност, тв приемниците на LG поддържат Dolby Vision IQ и Dolby Atmos®, с цел да повдигнат феновете на напълно ново равнище.

LG OLED тв приемниците имат репутацията и на най-хубавите тв приемници както за конзолни, по този начин и за компютърни игри. Те са оборудвани с нови функционалности като Game Optimizer, време за реакция от 1 милисекунда, ниско закъснение и четири врата, поддържащи най-новите спецификации на HDMI.5 Не единствено че разрешава на потребителите да имат достъп до всички настройки, свързани с играта, на едно комфортно място, Game Optimizer е включен във всички тв приемници LG 2021 webOS, в това число при моделите QNED Mini LED и NanoCell. Така той автоматизирано ползва най-хубавите настройки на картината съгласно типа на играта, без значение дали е шутър от първо лице, ролева игра или тактика в действително време. За вълнуващи игри на огромен екран с изображения без накъсвания, LG OLED тв приемниците са съвместими с G-SYNC®, поддържат FreeSync TM Premium и имат променлива периодичност на освежаване (VRR)6, като могат да се ръководят посредством Game Optimizer.

Нещо повече, LG усили броя на моделите тв приемници, които ще поддържат функционалности HDMI 2.1 през 2021 година, с усъвършенстван аудио връщащ канал (eARC) и автоматизиран режим с ниска инертност (ALLM), които се поддържат в цялата гама. LG QNED90 Mini LED, NANO90 и NANO85 NanoCell тв приемниците също ще поддържат променлива периодичност на освежаване (VRR) за извънредно преживяване за феновете на игрите.

А що се отнася до производството, LG има положителни резултати със своите OLED тв приемници. Панелите, употребявани в гамата OLED тв приемници през 2021 година, са сертифицирани от основаната в Швейцария Societe Generale de Surveillance (SGS), като имат минимално влияние върху околната среда, излъчват незначителни замърсители на въздуха, употребяват по-малко рискови субстанции и са извънредно рециклируеми. Според резултатите от оценката на SGS, телевизионните панели LG OLED понижават излъчванията на летливи органични съединения (VOC) с повече от 50 % спрямо LCD телевизионните панели със същия размер.



Телевизорите LG OLED също защищават и очите, без да се нарушава качеството на картината. В допълнение към разпознаването на слаба синя светлина от TÜV Rheinland и документ без вибриране от Underwriters Laboratories, OLED тв приемниците на LG употребяват първите в света сертифицирани Eyesafe телевизионни панели, които дават отговор на условията за ниски равнища на синя светлина на Eyesafe, американска организация за здравни стандарти. В реалност тестванията демонстрират, че LG OLED тв приемниците излъчват почти 50 % по-малко синя светлина спрямо първокачествен LCD тв приемник с сходен размер.

Създадени да се съчетаят съвършено с новите OLED телевизионни модели, най-новите саундбарове на LG са следващата проява на екологичния метод на компанията към производството. Външността им е направена от рециклирани материали, до момента в който опаковката е проектирана да пази без потреблението на панели от експандиран пенополистирол.

„ Нашият ангажимент за повишение на индустриалното равнище и увеличение на цената за потребителите са ясно обрисувани в гамата OLED тв приемници на LG през 2021 година ", споделя Парк Хюнг-сей, президент на LG Home Entertainment Company. „ С помощта на LG OLED evo, най-модерна ни панелна технология до момента, най-новите ни OLED тв приемници са в една лична среда, предоставяйки още един модел на гледане, който е уникален. "

Телевизионната гама на LG за 2021 година, в това число самоосветяващите се LG OLED тв приемници, новите премиум LG QNED Mini LED и по-завладяващите NanoCell тв приемници с варианти за свръхголеми размери на екрана ще бъдат показани във

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР