Преминавате през труден период в живота си? Постоянно попадате на

...
Преминавате през труден период в живота си? Постоянно попадате на
Коментари Харесай

6 причини, поради които Вселената изпраща правилните хора в живота ни

Преминавате през сложен интервал в живота си? Постоянно попадате на неправилните хора? Не се тормозете! Истината е, че просто не можете да повлияете на това по кое време ще се появи единственият човек, с който ви е писано да живеете до края на живота си, или оня, който ще ви помогне да тръгнете по напълно нов път.

Не можете да повлияете на това - само че то ще се случи. Точно тогава, когато би трябвало.

Така че за какво се случва тъкмо в този момент и навръх вас?

1. Вие го заслужавате.

Може би сте си сложили твърда цел да станете по-добри в духовно отношение и коренно сте трансформирали метода си на мислене. Може би това е довело до доста по-ясно схващане на смисъла на Вселената, вашето място в нея и силата на Вселенската сила.

Може би сте съумели да извършите позитивна смяна в нечий живот (дори и да не сте я забелязали). Навлизането в зоната на позитивната сила в никакъв случай не остава неусетно от Вселената.

" Правилният човек " в живота ви може да се окаже премията, която заслужавате.

2. Без да осъзнавате, сте се обърнали за помощ към Вселената.

Когато ни е мъчно, подсъзнанието ни постоянно дава сигнал за помощ. Те нормално са доста мощни, тъй като са провокирани от мощни отрицателни страсти - да вземем за пример тъга, възприятие за загуба, болежка, меланхолия или тревога.

Когато душата ви страда и изпитва болежка, болковите импулси, които тя излъчва, отиват напряко във външния свят и се свързват с неговата сила. Повярвайте ми, Вселената сигурно ще се вслуша в тези сигнали и скоро в живота ви ще се появи този или тази, които ще могат да ви оказват помощ.

3. Имате добра (или лоша) карма.

Никой на този свят не е идеален и вие никога не сте изключение. Животът е торба, цялостна с изненади, както положителни, по този начин и неприятни.

В нея има всевъзможни благоприятни условия - благоприятни условия да сгрешите, да научите нови неща и доста други. Те постоянно са налице.

Възможно е в живота ви да има хора, които са подготвени да ви възнаградят за положителни действия или да ви посочат неприятните, с цел да ви оказват помощ да станете по-добър човек.

4. Нуждаете се от благоприятни условия за израстване.

Тъпчете на едно и също място? Е, случва се. Но не се отчайвайте, помощта е на път! Когато Вселената усети, че някои от нейните деца не осъществят цялостния си капацитет, тя сигурно ще измисли нещо, с цел да ви срещне с някого, който може да ви помогне.

Това може да е всеки - евентуален сътрудник, нов другар, наставник, преподавател или просто човек, който ви въодушевява. Тези хора сигурно ще ви тласнат към зоната на вашето духовно и умствено израстване.

5. Нуждаете се от помощ при слагането на граници.

Понякога се случва по този начин, че хората, които Вселената насочва към живота ви, го прекатурват с главата надолу. Те идват, с цел да ви оказват помощ да излезете от зоната си на комфорт и да поставите нови граници за себе си. Граници, които дефинират с какво сте подготвени да се примирите в живота си и в кого сте подготвени да се превърнете.

6. Имате потребност от време, с цел да се излекувате.

Всички имаме моменти в живота си, които изсмукват силите, силата и желанието ни за живот. Моменти, изпълнени с болежка и страдалчество. Това се случва на всеки, който не е лишен от страсти. И... Вселената постоянно е подготвена да ви поддържа в сложните моменти. Не се опасявайте - в живота ви сигурно ще има хора, които ще ви се притекат на помощ и ще оказват помощ на душата ви да се излекува.

Тези, които идват в живота ви, направлявани от самата Вселена, внасят незабавни промени в него. Те трансформират самата витална сила към вас. Тяхната поява в живота ви напълно не е инцидентна. Светлината им е привлечена от онази, предавана от душата ви. Връзката сред вас и тези хора е открита на духовно равнище. Но с цел да получите този скъп подарък, би трябвало да сте подготвени да се доверите на Вселената.

Вярвайте в благоразположението на Вселенската сила с цялото си сърце, разум и душа. И сега, в който приемете тази отзивчивост, ще започнете да усещате смяната. Още сега, в който решите да измененията метода, по който гледате на света, ще привлечете вярната сила в живота си. А дружно с вярната сила в живота ви ще дойдат и верните хора.

Източник: cluber.com.ua

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР