Преминаването на Венера в Дева ще случи на 20 септември

...
Преминаването на Венера в Дева ще случи на 20 септември
Коментари Харесай

Венера в Дева: позволява да се стартират едни перспективни, пълноценни и спокойни отношения

Преминаването на Венера в Дева ще случи на 20 септември и ще продължи до 14 октомври.

Все още има акцент върху знака на Девата, който Венера ускорява в допълнение.

Девата, дружно с есенното равноденствие, което пък се случи преди няколко дни - на 22 септември, са извънредно свързани с резултатите от това, което сме свършили до тук и плодовете, които ще берем в този момент, а самото есенно равноденствие бележи старт на половингодишен подобен интервал, в който е време да усвояваме във вътрешен проект и дълбочина това, което сме основали с дейностите си в предходната половин година- от пролетното равноденствие до в този момент.

И по този начин, По Дева също са пречистващите процеси на всяко едно равнище- от физическо, което може да се прояви посредством диети и здравословен режим, през прочувствено и ментално равнище. Девата желае всякаква чистота- на тялото, на възприятията и на мислите.

Това също по този начин е и знак на практичността, положителните аналитични качества, рационалното и съвършено премислено държание.
 Най-добрите другари на дамите в градския есенен пейзаж: кожени боти Lazzarini Edna предлага Най-добрите другари на дамите в градския есенен пейзаж: кожени боти Lazzarini
И защото Венера се свързва най-много с връзките, споделеността и възприятията, в Дева те ще бъдат по-приземени, рационални ии реалистични. Добре премислени, надлежно с опция да са дълготрайни и надеждни. Дори е допустимо да се толкоз добре премислени, че човек да не може да ги изрази естествено, за което е добре въпреки всичко да се внимава.

Всичко това, съчетано и със съвпадът на Венера със северния възел през сегашния интервал, разрешава да се започват едни перспективни, пълноценни и спокойни връзки, тъй че можете да действате!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР