Преминаването към стъклени гърбове прави смартфоните по-уязвими на удари и

...
Преминаването към стъклени гърбове прави смартфоните по-уязвими на удари и
Коментари Харесай

Тестовете за издръжливост на iPhone 8 подсказват, че трябва да бъдете внимателни

Преминаването към стъклени гърбове прави смарт телефоните по-уязвими на удари и потребителите закономерно се тормозят за издръжливостта на новите iPhone 8 и 8 Plus. Първите проби с изпускане на флагманите евентуално също няма да ви изненадат като резултат.

Опитът е извършен от компанията SquareTrade , която предлага спомагателни гаранции за мобилни устройства. Закономерно тя се интересува по какъв начин ще се отрази новия дизайн на личния ѝ бизнес.

Вероятно заради по-малките си размери , iPhone 8 не се чупи прекомерно, само че по-големият iPhone 8 Plus търпи повече вреди. Стъклените гърбове и на двата телефона се пукват, въпреки екраните да остават функционални. Любопитно е, че при същия тест Galaxy Note 8 страда даже още по-лошо и луксозният му екран става на прахуляк.

Освен чисто развлечение, тези проби ни подсказват, че потребителите би трябвало да бъдат изключително деликатни със своите скъпи и към този момент по-деликатни телефони. Като добавите фактори като износването и компликацията при поправката на iPhone 8, наложително би трябвало да обезопасите оптимално лъскавия си нов смарт телефон.



Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР