Премиерските обиколки не спират. Всеки ден придружаващите го министри са

...
Премиерските обиколки не спират. Всеки ден придружаващите го министри са
Коментари Харесай

Републиканци за България: Премиерът Борисов не дели кметовете, но не точно

Премиерските обиколки не стопират. Всеки ден съпътстващите го министри са на ротация, а Борисов предизборно обикаля селата из България и се хвали какво било направено и какъв брой пари били отпуснати.
Основна част в познатия сюжет са срещите със симпатизанти на ГЕРБ и с комфортните за него кметове напоследък - освен от Движение за права и свободи, само че и от Българска социалистическа партия.

Борисов не стопира да изяснява по какъв начин няма зависимости сред ГЕРБ и Движение за права и свободи, само че през днешния ден за следващ път сподели по какъв начин преценя с кого и по кое време да се срещне и че не мери с един критерий.

По време на днешния тур в село Стряма, община Раковски, област Пловдив Борисов се срещна с всеки различен, само че не и с кмета на обитаемото място Васил Черпелийски, който предходната есен съумя да си извоюва за следващ път кметската победа и завоюва безапелационно против ГЕРБ.

След като разгласи, че поддържа плана Републиканци за България е измежду неуместните за среща представители на дребните обитаеми места. С всеки беседва, всеки чува, само че когато му се нрави.

Интересен е фактът, че Борисов посети храм „ Св.Мчци София, Вяра, Надежда и Любов “, който е построен по самодейност на кмета на Стряма Васил Черпелийски, само че самият той не беше измежду домакините на събитието, а тази функционалност извърши общинският кмет Павел Гуджеров.

Васил Черпелийски с изключение на, че към този момент 13 години е кмет на обитаемото място е и измежду хората, които са положили главния камък на храма дружно с пловдивския митрополит Николай, през есента на 2008 година

На входа на храма е сложена плоча, от която се вижда както основателят за построяването му, по този начин и имената на всички донори.

Село Стряма е било без православен храм съвсем век откакто Чирпанското земетресение е разрушило до основи съществуващия.

Не е морална следващата постъпка, на която станахме очевидци от страна на премиера Бойко Борисов и приписването му на всичко като негова заслуга, както и следващата проява, че не дели кметовете, само че не тъкмо.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР