Премиерният сериал "Черната перла" ще завладее ефира на DIEMA FAMILY

...
Премиерният сериал "Черната перла" ще завладее ефира на DIEMA FAMILY
Коментари Харесай

Любов и предателства в премиерния сериал „Черната перла“

Премиерният сериал "Черната перла " ще завладее ефира на DIEMA FAMILY с трагична история за силата на огромната обич. Хитовата турска поредност от 2017 година, в която основните функции са поверени на звездите Толгахан Сайъшман и Ханде Ерчел, започва на 21 май и ще бъде предавана всеки работен ден от 22.00 ч. На 18 май пък следва дълго чаканата развръзка на сериала „ Моят живот “, когато феновете ще схванат дали Бахар ще успее да надвие тестванията на сложната обич.

“Черната перла” споделя историята на изпепеляващата, само че изпълнена с трудности обич сред героите Кенан и Хазал. Младата двойка възнамерява да прекара живота си дружно, само че фантазията им ненадейно е помрачена от преуспяващия предприемач Вурал. Коварният воин, в чийто облик се превъплъщава Берк Хакман, с ловка конспирация принуждава Хазал да се омъжи за него. Поставена непредпазливо в средата на любовния триъгълник, красивата героиня обезверено се бори да продължи живота си дружно с Кенан. Той от своя страна счита, че Хазал го е изоставила, поради новопридобития разточителен живот и материалните такъми.

Завладяващата история на “Черната перла” и страхотната актьорска игра носят необятна известност на сантименталната драма. Младите артисти в основните са измежду най-популярните кино и телевизионни звезди в Турция. Привлекателният Толгахан Сайъшман, който влиза в облика на Кенан, е прочут на българската аудитория от сериалите „ Сезони на любовта " и „ Сега и вечно “. Освен сполучлив артист с цели 15 участия в филми и сериали зад тила си, той е и притежател на премията „ Най-добър модел на Турция “. Красивата му партньорка във кино лентата е Ханде Ерчел, печелила наградата за изгряваща звезда. Първата роля на надарената актриса е в историческия шлагер от 2014 година "Чучулигата ".

Ще намерят ли младите влюбени Кенан и Хазал противоположен път един към различен - гледайте в епизодите на премиерния сериал "Черната перла " всеки работен ден от 21 май. Не пропускайте и развръзката на завладяващата история в хитовата поредност "Моят живот " – на 18 май от 22.00 ч. по DIEMA FAMILY.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР