Премиерният риалити формат на NOVA Любовни афери“ поставя сложните човешки

...
Премиерният риалити формат на NOVA Любовни афери“ поставя сложните човешки
Коментари Харесай

Премиерният риалити формат „Любовни афери“ стартира тази пролет по NOVA

Премиерният риалити формат на NOVA „ Любовни афери “ слага комплицираните човешки взаимоотношения в центъра на своите вълнуващи истории – тази пролет в ефира на малкия екран. Емоционалните си разкази ще показват хората, които са ги претърпели и са събрали смелостта да приказват за това пред камера. Зрителите ще схванат от първо лице през какво са минали героите, по какъв начин са се справили с трагичните събития и каква поука са си извадили най-после.

Предаването наблюдава завладяващи истории по действителни случаи за любовни триъгълници, изменничества, неточности, амнистия, разлъка или ново начало. Всяка една от тези истории е пресъздадена посредством възстановки от непрофесионални артисти.

" Любовни афери " дава забавен взор върху сложността на процесите, които протичат в най-съкровените връзки сред хората. Поредицата преглежда развиването на връзките, аргументите за компликациите, зараждащи в тях, както и методите да се оправим по-добре с житейските неволи. В предаването се преглеждат тематиките за моногамията и полигамията, за това през какви стадии минава обичта сред двама души, по кое време се натрупват подводните камъни в връзките, за какво се стига до любовни триъгълници и къде може да бъде отдушникът за напрежението.

В един епизод се показват две разнообразни истории. Емоцията на героите ще стигне до феновете по доста непосредствен и персонален метод - през гледната точка на всяка една от страните, забъркани в проблематичната обстановка. А преценката кой е прав в тези заплетени случаи, остава за фена. 

Продуцент на новата риалити поредност “Любовни Афери ” е Краси Ванков с компанията си “Hidalgo Productions ”, която стои зад триумфа на първия български риалити сериал “София - Ден и Нощ ”, както и на документалното риалити “Съдби на кръстопът ".

Повече вести за новото предаване „ Любовни афери “ следете на  страницата и в формалния  профил.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР