Премиерите с червен килим са поанта за всеки нов холивудски

...
Премиерите с червен килим са поанта за всеки нов холивудски
Коментари Харесай

Холивуд се готви да разгъне отново червения килим

Премиерите с червен килим са поанта за всеки нов холивудски блокбастър. ВИП антуражите, почитателите, които са един до друг и фотографите на шоубизнеса обаче са призрачен сън за всеки, който желае да съблюдава обществената изолираност поради пандемията, оповестява Франс прес.

Властите на щата Калифорния облекчиха някои ограничавания и маркетинговите спецове на някои продукции като "Тенет ", чиято премиера е планувана за юли, обмислят всевъзможни способи по какъв начин още веднъж да обтегнат аления килим.

"Допреди пандемията въпросът беше по какъв начин да се притегли внимание и да се съберат доста хора на едно място, с цел да споделят събитието ", споделя Елизабет Трамонтоци, специалист по образуване на събития. Занапред ще е изцяло друго ", счита тя.

Кристофър Хивю от сериала "Игра на тронове " оздравя от COVID-19

Компанията й, която провежда в Ню Йорк финала на поредицата "Игра на тронове " и стартира филмите на "Дисни " с екстравагантни министър председатели на бул. "Холивуд ", употребява времето на ограничаващите ограничения, с цел да генерира нови хрумвания.

Сред тях са загради от плексиглас сред публицистите и звездите, зони за изявленията посредством видеовръзка, браншове, в които авансово подбрани почитатели ще се появяват на LED екрани, с цел да поддържат връзка със звездите.

Антуражите на звездите ще влизат в киносалоните по особено отредени за тях обходни алеи и единствено звездите ще минават по аления килим. В киносалоните ще бъдат взети ограничения за обезпечаване на обществена отдалеченост. Обмисля се всички гости да минават през скрийнинг на телесната температура, а на почитателите няма да бъде позволяван достъп.

Трябва да подсигуряваме, че няма да има скупчване на хора по тротоарите и към кинозалите, споделя президентът на компанията Крейг Уолдман.

COVID-19 удари и Холивуд

Самите червени килими ще бъдат малко по-широки и малко по-дълги, като всички в близост ще са на по-голямо разстояние, прибавя той.

Пиарите не чакат най-малко в околните няколко месеца след министър председателите да се провеждат добре познатите до момента помпозни празненства с питейни заведения и бюфети.

На фона на министър председателите, които в последно време се вършат при стрийминг колосите Нетфликс и Амазон, нараства и известността на виртуалните изявленията на звездите за пресата.

Компанията 15|40 е основала мобилно студио в каравана, която може да паркира край домовете на звездите. Фирмата даже обмисля и министър председатели в автокина, при които звездите ще са в колите си на първия ред и ще поддържат връзка с почитателите посредством видеовръзка, добавя Българска телеграфна агенция.

Още една звезда от "Игра на тронове " инфектирана с COVID-19

Повечето от плануваните министър председатели на блокбастъри тази година бяха отсрочени, до момента в който не отворят обичайните кина и пиарите чакат с неспокойствие клиентите им да се върнат на фамозни места за министър председатели в Холивуд. Нека сме почтени, на хората им омръзна да си стоят вкъщи, споделя Уолдман.

Макар блестящите министър председатели да са дразнещи във време, когато хора умират и безработицата пораства, огромните развлекателни и спортни събития може да са добре пристигнали за утеха на феновете, прибавя той.

Големият тест за промишлеността ще бъде премиерата на "Тенет ", мегабюджетният трилър на режисьора Кристофър Нолан, за която очакванията са, че ще е първият холивудски блокбастър, който ще се гледа в кината след карантината. Премиерата му е планувана за 17 юли. "Надявам се в действителност да се случи, знаем, че доста хора го чакат ", споделя Уолдман, който приготвя премиерата на кино лентата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР