Премиерите Бойко Борисов и Зоран Заев ще открият заедно отсечката

...
Премиерите Бойко Борисов и Зоран Заев ще открият заедно отсечката
Коментари Харесай

Борисов и Заев ще открият отсечката от магистрала "Струма" от Сандански до Кресна

Премиерите Бойко Борисов и Зоран Заев ще открият дружно правата от автомагистрала " Струма " от Сандански до Кресна. Обсъжда се дата през декември, когато двете държавни управления ще заседават взаимно у нас.

Борисов и Заев участваха в откриването на конгрес за започващи предприятия от бранша на осведомителните технологии. Те разискаха още разширението на граничните пунктове сред двете страни и отваряне на нови.

Договорено е довършването на паметника на полковник Каварналиев при Дойран и плочата на връх Каймакчалан.

„ За да може тези наши съперници, които настояват, че сме се отказали от историята – тъкмо противоположното. И двете страни имат толкоз доста история да се похвалим с нея, задоволително много”, съобщи министър председателят Борисов.

" Цялата ни работа е стимулирана от огромната поддръжка, която България дава на страната ни за евроатлантическо бъдеще”, сподели Зоран Заев.

Бойко Борисов опроверга изказванията на маджарски медии, че някогашният македонски министър председател Никола Груевски е избягал в Унгария с български паспорт.
Премиерът след срещата със Зоран Заев: Фалшива вест е, че Груевски е избягал с български паспорт В началото на декември ще се състои взаимно съвещание на държавните управления на България и Македония
„ Груевски не е желал и не е не му е издаван български документ за самоличност”, беше безапелационен Борисов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР