Премиерен спектакъл с режисьор Пенко Господинов ще се играе на

...
Премиерен спектакъл с режисьор Пенко Господинов ще се играе на
Коментари Харесай

Премиера на мюзикъла Кастинг в НАТФИЗ

Премиерен театър с режисьор Пенко Господинов ще се играе на 2 декември от 19 ч. на огромната сцена на Театър НАТФИЗ. Представлението е авторският мюзикъл на Борис Лапшов " Кастинг " и включва 16 от най-обичаните български песни - на Дони и Момчил, Графа, Стенли, Стефан Вълдобрев, " Авеню ", Любо Киров, " Остава " и други Вокална режисура - Василена Кънева, хореография - Александър Манджуков и Петя Георгиева, сценография - Павел Илиев и Лиляна Петрова. Участват Даниел Кукушев, Маргарита Лъчезарова, Петар Андреев, Ахмет Исмаил, Александър Танев, Ралица Попова, Йоана Димитрова, Виктор Младенов, Катрин Гачева, Хенри Ескелинен, Ванеса Пеянкова, Михаела Гончева, Иван Горанов, Силвия Болярска.
Сюжетът се базира на истории, свързани с фантазиите за триумф на младите актьори и конфликтът им с действителността. Обявен е кастинг за мюзикъл, на който всеки ще бъде провокиран на покаже скритата си страна. История, обвързвана с обич, разлъка, упоритости, триумфи и провали. Разказ за това по какъв начин предишното предопределя бъдещето. Мюзикъл, който употребява едни от най-популярните и обичани български песни в непредвидените условия на живота. Пътят към триумфа е влакче на ужасите. Дръжте се крепко, тъй като ще друса!
Идеята, сюжетът и разговорите са на Борис Лапшов, приключил Кралската музикална академия в Лондон с магистратура " Мюзикъл ". Целта на работата върху този необичаен за българската сцена род е, от една страна, да се опитаме да изградим театър по разпоредбите, по които мюзикълът се прави в страните с обичаи в това, а от друга - да дадем опция на към този момент построените артисти да разкрият своите актьорски, вокални и танцови качества, които са развили по време на образованието, споделят от екипа.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР