Премиерата на образователния проект е на 26 октомври във Военния

...
Премиерата на образователния проект е на 26 октомври във Военния
Коментари Харесай

Постиженията на армията увековечени в документална поредица Българско военно чудо

Премиерата на просветителния план е на 26 октомври във Военния клуб в София

Най-големите достижения на армията ни в интервала на петте войни след Освобождението на България оживяват в новата документална поредност на съдружие " Българска история " и ЗАД " Армеец " – " Българско военно знамение ".
В рамките на 10 късометражни кино лентата поредицата пресъздава най-важните моменти от Сръбско-българската, Балканската, Междусъюзническата, Първа и Втора международни войни. Освен историческите обстоятелства, във филмите се обърща огромно внимание и на съответния исторически подтекст. По този метод всеки фен може да влезе в ролята на българските главнокомандващи и да получи едно по-задълбочено знание за тези борби. Това прави филмчетата от поредицата извънредно подобаващ учебен прийом при преподаване на история в учебните заведения и гимназиите.
Поредицата " Българско военно знамение " е взаимен учебен план на съдружие " Българска история " и ЗАД " Армеец ", който цели да направи историята забавна за необятната аудитория и да напoмни за сложните решения, пред които армията ни е била изправена и голямата мощ, която българският народ има, когато е единен.
Първите два кино лентата от поредицата ще бъдат показани на публична премиера във Военния клуб в София на 26 октомври от 19 часа. Входът е свободен за всички, които желаят да бъдат част от събитието.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР