Премиерата на новото устройство ще се състои в края на

...
Премиерата на новото устройство ще се състои в края на
Коментари Харесай

Хари Кейн и LEAGOO представят първия Android смартфон с изрязан дисплей?

Премиерата на новото устройство ще се състои в края на февруари, по време на Световния мобилен конгрес в Барселона

Изминаха няколко месеца откогато Apple пусна новаторския iPhone X, провокирал спорни оценки със своя изрязан безрамков екран – чудноват, само че самоуверен нов дизайн на компанията. С нахлуване в 2018 година обаче това, което направи iPhone X да наподобява чудноват, към този момент е добре признато от почитателите на марката. Повечето консуматори съвсем не виждат изрязването по време на ежедневната приложимост, а все по-голям брой приложения се приспособяват към безрамковия екран.

Първият Android смарт телефон с изрязан екран, сходен на iPhone X, ще дебютира на щанда на LEAGOO на MWC 2018

Докато с всеки минал ден iPhone X печели известност измежду почитателите на Apple, платформата Android също е на път да се снабди със своя първи смарт телефон с изрязан екран – LEAGOO S9/S9 Pro, който ще бъде показан от LEAGOO на Световния мобилен конгрес MWC2018 в Барселона на 26 февруари от 11:00 ч.

Любопитен факт е, че LEAGOO възнамерява премиерното събитие взаимно с Тотнън Хотспър – водещ футболен клуб от британската Висша лига. Според предварителните информации, Хари Кей – най-хубавият изпълнител във Висшата лига и капитан на футболния тим на Англия, ще бъде хазаин на събитието на LEAGOO при показване на новия артикул и ще поддържа връзка с посетителите.

Нямате опция да посетите MWC2018 този февруари? Това не е проблем! LEAGOO ще излъчва събитието онлайн в интернет, на своя формален уебсайт: http://www.leagoo.com/leagoo-2018-mwc-activity/

И по-важно – можете също да спечелите пълноекранен смарт телефон LEAGOO с батерия 7000 мАч, билет за мач и футболна топка на Тотнъм, както и редица други дарове в акциите на формалната Фейсбук страница на LEAGOO: https://www.facebook.com/leagoocom/
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР