Премиерата на новия филм за тайния агент Джеймс Бонд бе

...
Премиерата на новия филм за тайния агент Джеймс Бонд бе
Коментари Харесай

Премиерата на новия филм за Бонд се отложи със седем месеца заради коронавируса

Премиерата на новия филм за тайния сътрудник Джеймс Бонд бе отсрочена със седем месеца поради разпространяването на китайския ковид. No Time to Die трябваше да тръгне по кината през април. Но от " Юнивърсал пикчърс " оповестиха следното: " След деликатно обсъждане и цялостна оценка на световния кино пазар, разпространяването на No Time to Die ще бъде отсрочено за ноември 2020 година "

Изявлението не загатва заболяването, само че идва откакто предходната седмица медии оповестиха, че е отсрочена премиерата на кино лентата в Китай, който е най-големият интернационален пазар за Холивуд. Кината в азиатската страна също са затворени, същото авжи за Япония, Южна Корея и елементи от Италия.

Франчайзът " Бонд " е един от най-печелившите в кино. " Спектър " от 2015 година завоюва 880 млн. $ в кината по света, а " Координати: Скайфол " през 2012 година - над 1 милиарда No Time to Die струваше 200 млн. $ и трябваше да бъде по кината от 2-ри април след международна премиера в Лондон на 31-ви март. Сега английската премиера ще бъде на 12-ти ноември, а американската - на 25-ти същия месец.

No Time to Die ще бъде 25-ият филм от сериите на сътрудник 007. Даниъл Крейг ще играе Бонд за пети и финален път, въпреки че след основаването на " Спектър " през 2015 година да твърдеше, че по-скоро би си отрязал ръката, в сравнение с да играе Бонд още един път. Режисьор за пръв път ще бъде Кари Фукунага, който е и съсценарист.

Първоначалните проекти бяха No Time to Die да е по кината през ноември 2019 година, само че премиерата бе отсрочена за 2020 година, откакто Дани Бойл се отдръпна от режисьорската позиция и бе сменен от основателя на " Истински детектив ".

Рами Малек ще се превъплъти в злодея, Ралф Файнс и Бен Уишоу още веднъж ще са в функциите надлежно на Ем и Кю, а Наоми Харис се завръща като Мънипени. Актрисата Леа Сейду пък ще показа облика на героинята си от " Спектър " от 2015 година Маделин Суан. Едноименната ария към кино лентата е дело на рекордно младата Били Айлиш.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Китайският ковид (231)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР