Премиерата на електрическия EQS наближава, а от германската компания разкриват

...
Премиерата на електрическия EQS наближава, а от германската компания разкриват
Коментари Харесай

Ето как ще изглежда новият Mercedes отвътре

Премиерата на електрическия EQS наближава, а от немската компания разкриват от ден на ден за модела с забавни видеа и фотоси. Този път фрагментите не са в допълнение затъмнени и на процедура демонстрират интериора на новото потомство Mercedes в цялостния му искра.



Най-голямо усещане вършат трите екрана, които заемат по-голямата част от таблото и разполагат с характерности, близки до такива за геймърски компютър. Системата разполага с 8-ядрен процесор и 24 гигабайта RAM памет. По-голямата част от функционалностите и екстрите на автомобила се управляват точно от междинния екран, като физическите бутони са сведени до най-малко.



Със сигурност фокусът е подложен точно върху екраните, само че с изключение на тях, EQS предлага разнообразни екстри, които да създадат пътуването и шофирането оптимално удобни. Аудио система Burmester с 15 представителя, масаж на седалките, амбиентно осветяване и редица системи за сигурност и подкрепяне на лидера са единствено част от тях. Въпреки, че това не е първият EQ модел, който марката показва, той ще употребява напълно друга платформа от познатите досега електрически Mercedes-и.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР