Премиерата на дебютния проект на изгряващия изпълнител на Пайнер Моан,

...
Премиерата на дебютния проект на изгряващия изпълнител на Пайнер Моан,
Коментари Харесай

Моан: Не бих си позволил да спекулирам с творчеството на Теофиков

Премиерата на дебютния план на изгряващия реализатор на " Пайнер " Моан, която ще е единствено след дни, бе придружена от напрежение и разпалени мнения в обществените мрежи.

Голяма част от почитателите поддържаха своя любимец, само че не липсваха и недоброжелатели, съгласно които Моан е неясно копие на починалия Денис Теофиков. Именно фактът, че има аналогия сред двамата, възпламени искрата и музикалните почитатели порицаха занапред изгряващата звезда Моан.

По този мотив младият музикален гений съобщи: " Никога не бих си разрешил да злоупотребявам с творчеството на Денис или на останалите сътрудници, а считам да развъртвам и одобрявам моите лични качества. Очаквам с неспокойствие аз и екипът ми да ви представим дебютния ми план, както и идващите върху които работим. Надявам се те да се харесат на младежите в България! "

" Вярваме в неговите капацитет и гений. Тепърва ще развиваме неговия достоверен облик и неговия автентичен музикален жанр. Ние почитаме всички реализатори в родната поп фолк музика и в никакъв случай не бихме злоупотребили с тяхното творчество ", разясняват и от продуцентската компания на Моан.

Премиерата на дебютната ария на Моан, носеща заглавието " Илюзия ", ще се състои на следващия ден в 16:00 часа в канала на PlanetaOfficial в YouTube.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР