Премиерата на “ бе може би най-очакваната за годината, ако

...
Премиерата на “ бе може би най-очакваната за годината, ако
Коментари Харесай

Box Office: „Черния Адам“ очаквано се превърна в хита на сезона

Премиерата на „ “ бе може би най-очакваната за годината, в случай че не броим може би идната поява на „ Аватар 2 “. Междувременно обаче можем публично да обявим, че новият филм на Дуейн Джонсън покори света на киното през миналия уикенд.

У нас лентата още в първите три дни от появяването си събра цели 22 698 фенове, които донесоха 289 339 лева доход за продукцията, по данни на Националния кино център.

„ Скалата “ просто за следващ път потвърди, че е една от златните кокошки на Холивуд. Той даже самичък призна в обществените мрежи, че е постигнал най-големия боксофис триумф в кариерата си дотук.

В международен мащаб „ Черния Адам “ събра над $142 млн., по информация на Box Office Mojo. Това значи, че лятната заспалост за кината публично завършва и е време още веднъж хората да се завърнат по местата си в салоните.

Междувременно у нас отчитаме ненадейно положителното показване на ужасите „ “ и „ “. Двата кино лентата наподобява ще поостанат в стратегиите на кината, тъй като не престават на ежеседмична база да притеглят по няколко хиляди фенове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР