Премиерата на албума "Както преди", който "Вирджиния рекърдс" пуска на

...
Премиерата на албума "Както преди", който "Вирджиния рекърдс" пуска на
Коментари Харесай

Любо Киров с премиера на Както преди

Премиерата на албума "Както преди ", който "Вирджиния рекърдс " пуска на пазара, е на 7 юни. В същия ден албумът и песента ще бъдaт показани за особено авансово слушане пред другари, музиканти и публицисти в столичния PM клуб.
Третият независим албум на Киров е основан единствено за 4 дни при започване на януари. Той включва 11 записа, от които 8 нови песни, два ремикса (на синглите "Още от теб " и "Целият живот си ти ") и една радиоверсия ( "Още от теб "). По традиция Любо е написал всички текстове и е съавтор на музиката и аранжиментите на песните, дружно с маестро Живко Петров и Ангел Дюлгеров. Публиката познава Любо и като надарен барабанист, само че за първи път той записва всички партии на барабаните в собствен албум.
"Както преди " е най-честното нещо, което съм правил за хората и за самия себе си посредством музиката! Това е завръщане към това "там ", където всичко е същинско и откровено, където всичко има смисъл. В него мощно се усеща усетът за поп и рок музиката, която ме е вдъхновявала през годините. Албумът е по-зрял от всеки различен мой план до момента ", разяснява Любо Киров.
На 7 юни излиза и видеоклипът към пилотния сингъл от албума - "Още от теб ", дело на режисьора Кирил Киров-Кико. Премиерата пред аудитория Любо ще направи при започване на лятното си турне в Античния спектакъл в Пловдив на 14 юни. По време на концерта изпълнителят ще бъде на сцената с Живко Петров (клавиши), Ангел Дюлгеров (китара), Александър Обретенов ( "Д2 ", бас китара), Калин Вельов (барабани и перкусии) и "LaTiDa " (вокали).

"Както преди " е разполагаем за поръчки в iTunes на https://apple.co/2GVjIXa. На CD и алена винилова плоча албумът към този момент може да бъде поръчан в Musicmall.bg на https://bit.ly/2x2BQi0.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР