Премиерът Зоран Заев призова гражданите на Република Македония да се

...
Премиерът Зоран Заев призова гражданите на Република Македония да се
Коментари Харесай

Заев призова всички македонци да участват в референдумa

Премиерът Зоран Заев прикани жителите на Република Македония да се включат в референдума, плануван за 30 септември, наблягайки, че в този момент е момента, в който всеки жител на страната би трябвало да поеме отговорност за бъдещето, оповестиха македонските медии.
" Всеки от нас е задължен да поеме отговорността за своето бъдеще, за бъдещето на своята татковина. Вашият глас е ваше право. Не позволявайте някой да злоупотреби с него ", сподели Заев на конференция, на която беше съпроводен от всички министри в държавното управление.
Премиерът прикани жителите да не разрешат никой да ги разколебае да излязат и да заявят своето мнение за Договора от Преспа и за влизането на страната в Европейски Съюз и НАТО и добави, че държавното управление ще признае демократичния избор, без значение от резултата.
" Сeга е време за решение. Припомнете си референдума от 1991 година, огромно решение на огромен държавотворен народ, който се произнесе за своето бъдеще, за самостоятелна страна. Тогава показахме, че сме народ, който се учи от историята, народ, който си е взел поука от историята да не повтаря нейните неточности. Всеки от нас е задължен да поеме отговорност за своето бъдеще и за бъдещето на своята страна ", заръча Заев, представен от БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР