Премиерът в оставка се включи чрез живо предаване от фейсбук

...
Премиерът в оставка се включи чрез живо предаване от фейсбук
Коментари Харесай

Борисов: Докато Европа и светът си броят центовете, ние харчим стотици милиони за шоу

 Премиерът в оставка се включи посредством живо предаване от фейсбук незабавно след онлайн присъединяване си във втория ден от срещата на върха в Порто. В рамките на днешната неофициална сесия на държавните и държавни ръководители на страните членки на Европейски Съюз бе призната Декларацията от Порто, в която ще бъде изложена тяхната визия за европейския дигитален, екологичен и обективен преход.

" България ще е една от първите страни, включени в програмата “Зелен документ. Това, което взехме решение на срещата в Порто, ние в България го започнахме да го вършим още преди четири години " още при стартирането й на 1 юни "

" К-19 даде и един подтик на обществения аспект, за трансформацията, за това по какъв начин да образоваме децата и по какъв начин да подпомогнем възрастните. Все доста значими неща, които се надявам и в бъдеще да бъдат продължени ".

" Снощи министър председателят на Чехия сподели: " Благодаря ти, Бойко, а посредством теб на всичките български офицери служители в специлните служби, за поддръжката в НАТО. "

Борисов разяснява и политическата конюнктура в България

" Мъчно ми е ми е жалост от това, което следи. Парламентът е закрит. Надявам се, че не се гордее с продукта, който към този момент 1 година основава. За 8 работни дни излиза, че тези избори костват по 19 милиона дневно. По 19 милиона коства това шоу в Народното събрание на българския данъкоплатец. Хубаво е, че закриха това шоу, другояче щяхме да банкрутираме. Сега отначало ще похарчим нови 150 милиона, след три месеца още толкоз за президентските избори. Докато Европа и светът си броят центовете, ние харчим стотици милиони за шоу. Това шоу коства доста пари. А в случай че тези пари бяха отишли аграрни продукции, в опазването на здравето, в образованието ", приключи Борисов.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР