Премиерът в оставка Николай Денков призова ГЕРБ като мандатоносител да

...
Премиерът в оставка Николай Денков призова ГЕРБ като мандатоносител да
Коментари Харесай

Денков прикани ГЕРБ и ПП да се върнат в преговорите: Готови сме да търсим приемливи варианти

Премиерът в оставка Николай Денков прикани ГЕРБ като мандатоносител " да се обадят и да кажат по какъв начин да продължим договарянията ".

Денков прикани и Политическа партия да " даде анонс, че би трябвало да се върнем на масата за договарянията ".

" Вероятно това ще се случи в най-скоро време, само че поканата би трябвало да пристигна от мандатоносителя, другояче ние сме подготвени ", сподели той.

" Ние сме подготвени и търсим разновидности, които да бъдат допустими при актуалната обстановка. Най-големият проблем през днешния ден е, че доверието, което аз персонално съм изразявал постоянно към Мария Габриел, беше счупено с този акт. Аз не мога да допускам още по какъв начин това се случи ", сподели той пред публицисти в Брюксел.

Денков направи ангажимента, че " няма никаква смяна във връзка с Асен Василев " - министъра, който ГЕРБ към този момент счита за недопустим поради изявлението му по адрес на Габриел " най-красивото лице на мафията в България ".

" Това е най-хубавият финансов министър, който аз познавам и желая да работя с него. Но ние би трябвало да намерим метод да излезем от режима " Този сподели нещо на другия ", а да забележим по какъв начин ще съставим кабинт, който да може да взема решение проблемите. Примерно - да събира приходите и да се оправя с финансовите проблеми, която всяка една страна би имала, в случай че няма добър финансов министър ", сподели Денков.

Той разяснява, че не вижда причина за персонални обиди макар тона на Василев и подсети, че в никакъв случай не е молил за опрощение, когато е подлаган на неуважително отношение от управническите сътрудници.

" Аз бях персонално обиждан неведнъж от Делян Пеевски, Делян Добрев. Бойко Борисов също се включи неотдавна. В политиката няма място за такива игрички, не сме в детскаа градина и в режим " Ти уважаваш ли ме ". Ние би трябвало да намерим решение ", сподели той.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР