Премиерът в оставка Кирил Петков приключи участието си в българската

...
Премиерът в оставка Кирил Петков приключи участието си в българската
Коментари Харесай

Костадин Костадинов обвини премиера в груба липса на възпитание

Премиерът в оставка Кирил Петков завърши присъединяване си в българската политика бързо и безславно, разяснява водача на " Възраждане " Костадин Костадинов. Според него това Народно заседание се е изчерпало и би трябвало да завърши мандата си.

" Възраждане " няма да поддържа актуализацията на бюджета, в случай че не бъдат утвърдени импортираните от парламентарната група промени в план-сметката.

Костадинов се разгласи срещу предложенията за връщане на хартиените бюлетини, само че прикани за по-голям надзор при машинния избор - когато има противоречие при резултатите от машинното гласоподаване и хартиените изрезки от вота, да се вземат поради хартиените изрезки.

Костадинов отхвърли през вчерашния ден да е имало общ митинг на " Възраждане " и Движение за права и свободи. Той разяснява изказванията на премиера в оставка Кирил Петков за намесата на съветския дипломат Елеонора Митрофанова по този начин:

" Човек, който до неотдавна имаше двойно поданство и който не излиза от американското посолство, да приказва за интервенция на други посолства в българската външна и вътрешна политика, е меко казано груба липса на образование. " - съобщи Костадинов.

Той добави, че предлагането на Френското председателство за Северна Македония е смъкнало още една от маските във външната политика и е посочило, че ГЕРБ и Политическа партия пазят една и съща теза.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР