Премиерът в оставка Кирил Петков е на плаж Корал със

...
Премиерът в оставка Кирил Петков е на плаж Корал със
Коментари Харесай

Вълна от коментари във фейсбук: Киро на плаж Корал със семейството си и НСО

Премиерът в оставка Кирил Петков е на плаж " Корал " със фамилията си, а наличието му там провокира спор в обществените мрежи по отношение на защитата му и има ли такава.

„ Да не помислите, че това на входа на плажа са мутри. Спокойно, чиновници на НСО са…”, гласи пост във фейсбук групата " Да запазим Корал ", под който се развихря полемика.



В полемиката под поста се включи и самият Кирил Петков.

„ Наско, човек, обади се в случай че си на плажа. НСО са задължени да са до мен по закон. Иначе, се веселя да съм тук и дори да разгледаме изложбата”, написа министър председателят в оставка към Атанас Русев.



Ето и част от мненията на консуматори към премиера в оставка след обяснението му:

Nikolay Rogachev:

" Kiril Petkov няколко месеца едно огромно нищо единствено нелепост след нелепост, но на изложения и мероприятия сме първи. Гн Петков нали щяхте да ходите пешком и с колело а ко стана НСО коли показност, абе цялостен неуспех! Кава я говорехте каква стана неумелост, празни приказки и огромно западно смирение. Имаха хората вяра само че отново бяха излъгани! "

Николай Хел:

" Kiril Petkov Човек! Събу се малко и стъпи на Земята. Няма ден без да направиш гаф. Не знам дали това е тактика или просто толкоз си можеш. Казвам го напълно доброжелателно тъй като ме е грижа за България за разлика от теб! "

Димитър Арабаджиев:

" Kiril Petkov Наистина, в случай че бяхте създали повече за опазването на всичко към момента останало от хубавата ни природа, нямаше да ви попържаме толкоз.... Извинявам се, само че да се договориш с Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и тем сходни, гората да се сече... не виждам светлина в тунела. ДА не приказваме, че се строи по морето на всички места. НА никой не му пука за законите. Строи се, и то безочливо се строи ".

To Ma:

" Kiril Petkov не! Ти подбив ли си правиш? Това методът за връзка на един министър председател ли е? Подобни известия подхождат на мен, но аз не съм министър председател. Кажи, че си фалшив профил. "

Atanas Rusev:

" Kiril Petkov доста е тъжна картинката, в която един министър председател върви по плажа с цялата си свита и всичките лакеи се натрупат да се здрависат с него, да го поздравят или да се снимат. Това ми замязя доста на един различен министър председател от близкото минало... Няма по какъв начин да съм част от това. Изключително сериозен съм и счетох, че няма потребност те посрамвам пред хората с простоватия си и непосредствен изказ. Може да си пишете и 5-ци и 6-ци, аз ви пиша 2-ка в частта запазване на Природата, запазване на Горите, запазване на Черноморието. На тези изпити сте скъсани грубо. И няма поправителни. Корал е знак на битката ни за запазване на Природата. Просто си седях там на плажа и се чудех, какво тъкмо вършиме на този плаж. И е отлично, че след толкоз години другарство, си приказваме през фейсбука. Наздраве! "

Kiril Petkov:

Atanas Rusev звъннах ти!

Асен Николов:

" Kiril Petkov бягай нататък "

Plamena Hristova "

" Kiril Petkov А какво стана с обещанието, че ще се движите по улиците свободно измежду жителите и ще контактувате с тях?!? "

Vasil Grozdev:

" Kiril Petkov Крчо почивай умерено,машините отново ще те изберат само че към този момент няма да има какво да се краде (променя)... "

Yordan Delchev "

" Kiril Petkov Не се ли накрадохте, не се ли наядохте? "

Снимки от фамилната отмора показа във фейсбук профила си Петко Петков - бащата на премиера в оставка. " Красива изложнба от картини на плаж Корал ", написа той.
https://www.facebook.com/petko.petkov.9615/posts/pfbid029121xK6anx5a5J2FBhTKiwWc11K1fS8aTSHo7nHcxhqFCfD61jHsuwFxz3jEAxQCl
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР