Премиерът ще обяви номинацията си за нов министър на здравеопазването

...
Премиерът ще обяви номинацията си за нов министър на здравеопазването
Коментари Харесай

Цветанов: Първо бюджет, после нов министър на здравеопазването

Премиерът ще разгласи номинацията си за нов министър на опазването на здравето на мястото на подалия оставка проф. Николай Петров, откакто Народното събрание гласоподава на първо четене бюджета за следващата година. Това се чака да се случи до края на идната седмица. 

Това разгласи в коридорите на Народното събрание ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов. По думите му оставката на проф. Петров ще бъде гласувана от депутатите от ГЕРБ. 

Със заместника и сега изпълняващ длъжността на проф. Петров - доктор Мирослав Ненков, са водени неофициални диалози, удостовери водачът на ПГ на ГЕРБ. 

Той разяснява и желанието на Българска социалистическа партия и опозицията да внасят избор на съмнение против държавното управление. 

" Разбира се, че това ще бъде една загуба на време, тъй като страната има положителни индикатори и опозицията няма различни решения за това, което сме създали до момента. Но би трябвало да се съобразим с конституционните разпореждания и парламентарната процедура, сподели още Цветанов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР