Премиерът се опитва да закачи президента, а той му отговори

...
Премиерът се опитва да закачи президента, а той му отговори
Коментари Харесай

Асен Агов: Всичко е стъкмено по случая ”Навални”. Това издава страха на Кремъл

Премиерът се пробва да закачи президента, а той му отговори по метод, който съдържа повече персонални офанзиви, в сравнение с отношение по случая " Навални ". Въпросът тук е за стандартите. И двамата оставиха усещането за престореност. Неискреност у премиера, тъй като упреците на президента са верни. Президентът не сподели и дума за Навални. Разбира се, че би трябвало да каже. Ако си герой за народна власт в българия, би трябвало да си подобен и в света. Няма по какъв начин пъкъл има двойни стандарти. И двамата слугуваха на такива.
Това сподели в ефира на bTV журналистът Асен Агов.

Повод за думите му е следващата замяна на остри реплики сред " Дондуков 1 " и " Дондуков 2 ". Повод този път е карцерът на съветския опозиционер Алексей Навални.

" Юридически парадокс е задържането на Навални ", уточни Агов. Той изясни, че управляващите в Русия са оповестили, че той е в неопределеност, до момента в който целия свят е знаел, че се лекува в Берлин, откакто бе токсичен.

" Толкова е стъкмено всичко, толкоз е нагласено. Това издава страхът на Кремъл ", безапелационен бе журналистът.

По думите му митингите против ареста на съветския опозоционер демонстрират окуражаването на народа, което е уплашило управляващите в страната.

" Бяха Бяха задържани 70 деца, с цел да се каже, че малолетни се употребяват от опозицията. Очаквам глобите в Европейски Съюз. Ако не бъде признат закон “Магнитски”, няма да решим въпроса ", безапелационен бе Агов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР