Премиерът разкри нещо любопитно за народните представители.Предстои ни да одобрим

...
Премиерът разкри нещо любопитно за народните представители.Предстои ни да одобрим
Коментари Харесай

Премиерът: Депутатите зададоха 70 въпроса към служебния кабинет, дано работят със същия устрем и в парламента

Премиерът разкри нещо любопитно за народните представители.

Предстои ни да одобрим спомагателни 20 млн. лв. по бюджета на Министерството на труда и обществената политика за погашение на финансова еднократна помощ за отопление в размер на 400 лв.. Това разгласи служебният министър-председател Гълъб Донев преди началото на постоянното държавно съвещание.

,,Надявам се, че ударната вълна от въпроси на народни представители ви поддържа в добра форма``, обърна се министър председателят Донев към министрите си, написа novini.bg.

За първите два дни от активността на 48-ото Народно заседание са заложени към 70 въпроса към министрите от служебното държавно управление. Забелязвам ударници в съревнованието за най-питащ депутат, както и министри, които са първенци в категорията " Най-питан министър ". Засега шампионата води министър Иван Шишков със заложени 18 въпроса от депутатите. Разчитаме на същия порив и интензивност в същинската активност на народните представители като законотворци, разяснява той.

Накрая служебният министър председател поздрави и всички именици във връзка Димитровден, и по-специално военния министър Димитър Стоянов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР