Премиерът подчерта, че основни области са и образованието, и здравеопазването,

...
Премиерът подчерта, че основни области са и образованието, и здравеопазването,
Коментари Харесай

Премиерът Денков: Наред с присъединяването ни в Шенген и Еврозон...

Премиерът акцентира, че съществени области са и образованието, и опазването на здравето, които в случай че обществото не успее да отиде на друго равнище, няма да се оправи.
„ Не може всичко с еднаква интензивност да се движи и по тази причина нашият фокус беше ориентиран към правосъдната промяна, където с сътрудниците от Народно събрание успяхме да създадем доста основни крачки ", добави той.

 

Денков разяснява, че е важно консолидираното в интернационалните институции.

 

„ Много значима и във връзка с бизнеса е и нашата упоритост на влезем и в Еврозоната ", сподели той и уточни, че доста съществено се работи в малко време да влезем в Организацията за икономическо съдействие и развиване.

 

Премиерът означи, че наред с присъединяването на страната ни в Шенген и Еврозоната, има прогрес и във връзка с Организацията за икономическо сътрудничество и раз.

 

„ Третата група действия е модернизацията на българската стопанска система. Ние имаме дълбокото разбиране, че нашият район – България, прилежащите страни, би трябвало да работим дружно. Ние постоянно демонстрираме, че можем да бъде устойчиви на кризи, където другите страни имат стагнация и прочие

 

Смятаме, че този капацитет може да бъде доста по-висок, по тази причина би трябвало да развием нашите институции и да задълбочим доверието в интернационален проект ", сподели още Денков. Според премиера би трябвало да си поставим упоритостта за положително обучение и метод на живот.

 

„ До момента има една институция, която не се включва в този развой – президентството. Това е разочароващо и би могло да бъде много нездравословно, по тази причина моят съвет е да търсим разговора ", съобщи той.

 

Денков е безапелационен, че другите партии – Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ, „ Възраждане ", сега не оферират нищо положително и повода е, че нямат положителна опция.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР