Премиерът остава начело на Министерски съвет въпреки дадения по-рано положителен

...
Премиерът остава начело на Министерски съвет въпреки дадения по-рано положителен
Коментари Харесай

Бойко Борисов остава премиер, въпреки коронавируса

Премиерът остава отпред на Министерски съвет макар дадения по-рано позитивен тест за ковид. Това оповестиха от държавната пресслужба на питане на.
" Във връзка с голям брой медийни запитвания по отношение на позитивния PCR тест на министър-председателя Ви осведомяваме, че и все още министър председателят Бойко Борисов извършва работните си отговорности и е в непрекъсната връзка с членовете на Министерския съвет.
 Бойко Борисов с ковид - подигравателните и злобните мнения във Фейсбук Бойко Борисов с ковид - подигравателните и злобните мнения във Фейсбук
Новината, че министър председателят Бойко Борисов се е заразил с ковид, мигновено провокира врив от реакции в обществената мрежа Фейсбук. Ра...
Министър-председателят има общо неразположение и не се постанова вицепремиер да го замества, каквато е процедурата при положение на по-сериозно утежняване на здравословното положение на премиера ", се споделя в формалния отговор.
Премиерът Бойко Борисов заяви във Фейсбук през днешния ден, че след два PCR теста. Той е на домашно лекуване и има общо неразположение. По-късно стана ясно, че.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР